Toysdaily 玩具日報

查看: 6406|回復: 13

[個人收藏] 塑料差 要我命 需要些小小的安慰

07年時入手僅擺放過10天最多回盒東西完好 昨日打掃時這麼多年第一次打開 雙手 腳後跟已斷 心如刀割 不說追尋它話費時間及金錢 看到自己最喜歡的機體如今殘疾不堪 心如刀割 Max你敢不節約成本弄點好的塑料當關節嗎:* :die:

07年時影的

我完全明白你o既感受.
我隻普通.ver, 一直對佢如珠如寶, 一直唔太把玩佢.
最後關節都係自然變鬆, 一就拿上手隻腳就斷埋....:70:
le隻係MAX合金特別版黎...?
小弟第一次見呢.....
替ching感到可惜:42:
呢隻係咩呢??? 好型wor
大大不用傷心, MAX合金GGGG綠版, 金版和VER 1自爆是必然的, genesicgaogaiga 大大仲慘, 買齊3款, 齊齊爛
http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 9038&fromuid=66
呢隻係咩呢??? 好型wor
hhhmmmkkk 發表於 19-3-2012 10:02 AM

Hobby Japan誌上通販
    http://pony-hp.web.infoseek.co.jp/GGGG-BLUE.htm
遲D SRC 合金會出金同綠版, 買番個心投好LAW.
謝謝大家 當初要知道會爆還不如一直擺櫃子 還能多看幾眼:55:

好像期待SR化最終形態勇者王拍第7還第8 最靠譜可能就是SR 等bandai魂化 估計兒子都會打醬油了
日玩除非成日同佢鬆骨,
如果擺完一段長時間,最好唔好郁佢,
我隻SIC黑魔同你一樣,
成條腰關節斷左...:help:
慘~ 家下d 玩具唔係拎黎玩,
而係做擺設. 不過咁貴, 真係唔捨得玩
頭像被屏蔽
遲D SRC 合金會出金同綠版, 買番個心投好LAW.
really ....
You remind me about my sadness for gold , normal, green max GGGG. They are rubbish now
回復 13# genesicgaogaiga

往事不要再提:42: