Toysdaily 玩具日報

查看: 22931|回復: 77

[新品消息] Starwars 精選Deleted Scene Luke 路加福音 : 武士復活!p.2,4,5加多圖!

又來了。

現在才定下神來,要搶先有的Deleted Scene Luke!

透順氣再介绍。

跟住比大家看看此段的出處先。

Blu-ray Disc bonus disc 中有此deleted scene.

在原來電影之先,有一段
Luke自己修理光劍的鏡頭。

千歲鷹藏山谷中

獲救後,大風沙中返回機倉

Leia 同黑鬼的風沙造型未出過,但這只是舊体加工加頭巾加布。雖然如此,但已非常有誠意。星戰一向是以角色造型來計。

Luke 同Han的風沙造型幾年前出過。

有人問我,咁貴都入?

玩開星戰都知,過左就冇,可能幾年後会以乜乜名堂再出,但已過左氣,净幾十元唔買,為乜呢?

及時行樂啊!

大家末有赤武神的,現在有嗎? 過左就冇喇!

所以搶都要搶返來。

希望明天可影多少相,比较一下多个版本的Luke。
Haha......師兄好快手!
等你既review:D
等睇圖                   :78:
Haha......師兄好快手!
等你既review
hkfelix1984 發表於 17-3-2012 06:37 PM

Galaxy Note好方便架!
舊路克等緊出场呢!
I saw it yesterday in Wan Chai
but its too expensive
So I didn't get it
恭喜恭喜,快快拆來玩,超正:43:
回復 5# 無明:

點用架? 我唔識直接upload相上TD ar
回復  無明:

點用架? 我唔識直接upload相上TD ar
hkfelix1984 發表於 18-3-2012 01:16 PM

用photobucket apps upload,快過打針!
這5隻有冇行貨推出?:?

路加福音 : 武士復活!

當年專登去普慶戲院看星球大戰~武士復仇,好久以後先知,原來盧卡斯的復仇revenge of jedi先是原名,之後覺得jedi不會 復仇revenge,把黑武士悔改的故事加入会更完美。先改為return of jedi,但香港的戲名已改唔切,所以在香港,我們叫“ 武士復仇“!!

好!今次請來我家一班Luke來迎接新朋友!

原祖3.75

農家的男孩……

反叛的青年

被擒的兒子

機司制服的雄風

3,75“Ken?哈哈

漫畫中的成年武士

來了!

今次面比較蕭箱。

Luke Jedi裝,久違了!

配件:製劍工具一支、激光劍柄、劍、大師袍、腰帶。

可惜,今次的大師袍過大。

工具

好鐘意個句及時行樂 :71:x99
有時幾10蚊就真係冇謂等
不過如果係比人炒高左...我又覺得唔值得 lo
呢 d 野都係見仁見智...
好鐘意個句及時行樂 x99
有時幾10蚊就真係冇謂等
不過如果係比人炒高左...我又覺得唔值得 lo
呢 d 野 ...
36韜 發表於 18-3-2012 10:55 PM

哈哈,有因必有果,供應少,需求少,自然店子要找方法平衡。

不然,香港可能冇得入貨,要玩,可能又要去上網找運費時間一樣要花。

我並不鼓勵炒風,但店子不作平衡,自然又会有炒家掃貨炒高。

如果反斗城不斷有大量供應,我就唔信仲有人炒貨喇。

一切,只是平衡。別見怪,有得食,比佢食。
哈哈,有因必有果,供應少,需求少,自然店子要找方法平衡。

不然,香港可能冇得入貨,要玩,可能又 ...
無明: 發表於 18/3/2012 11:40 PM

曾幾何時想買sif時也有這樣的心態
自問年中也買了不少貴貨
但都係最唔落手:70:
Nice!!:71:
I am waiting for my set of 5 coming to join my collection this week...:36:
And may be there will be one free exclusive figure coming with them too!!!:52:
曾幾何時想買sif時也有這樣的心態
自問年中也買了不少貴貨
但都係最唔落手
玩具Kenny 發表於 19-3-2012 12:32 AM

隻sif我仲有,,,,㗎架

倘記得两年前,铁人二375一出,雖尖斗甘大个架,有些角色如mark l等,

都是要搶先有,轉眼架上冇口西,只餘下死貨。甘大貨都要 搶先有。

旱有角色,以原價買到是幸運,炒價買到都叫做買到,有得玩。

買不到,冇得賣,有多幾十蚊喺袋都冇用。

及時行樂吧!