Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Starwars 精選Deleted Scene Luke 路加福音 : 武士復活!p.2,4,5加多圖!

回復 45# goldwater

嘩.....食成setTF, 佩服佩服!
不過真係, 如果佢唔使新野set入, 我相信會係一個
幾好入貨既地方.

有冇人知道呢个腰带是什麼來歷呢?

佢武士裝中冇个喎!

開估!哈哈!看見夫?

暗過龍,驚大家唔清楚!
看!

原來只是用過一场戲,之後他見黑武士,件武士装都除左Lu!
各位比多小小時間我,我仲有的精華介绍同比較,多謝支持!!

嘩, 超期待啊!:handshake:
一個keep住update既post, 推 !! :53:

黑帝與路加
黑帝:有冇人覺得我地好似樣呢?高度同服装都相近吧!

路加:媽媽說過近來有拐子佬,不要與陌生人傾計,采都唔好采!

黑帝:你……媽媽咁教仔,冇家教!等我幫佢教仔!!!

打!!

路加竟然打勝!

路加:我地又真是幾似啊!件袍剛好。

新一代黑帝降臨了!
新一代黑帝降臨了! <= 正~! :shiny:

之前已入手扣版 luke, 呢隻唔知入唔入好......
唔想SW 都好似我d transformers, gi joe 同 marvel 咁入相同o既角色......:die:

(但係又想入黎緊wave 3 o既clone wars o既 anakin skywalker......)
之前已入手扣版 luke, 呢隻唔知入唔入好...... 唔想SW 都似我d transformers, gi joe 同 marvel 咁入相同o既 ...
goldwater 發表於 21-3-2012 11:16 AM

是不同的………………

星戰是&#35745;造型的,同角色都可有不同造型啊!
是不同的………………

星戰是&#35745;造型的,同角色都可有不同造型啊!
無明: 發表於 21-3-2012 11:23 AM

我就係抱住呢個唔同造型o既諗法, 搞到transformers 又movie 文, classic 文, G2 文, animated 文, BT 文, beastwar 文, war of cybertron 文..... 囉...... (仲未計其他角色果d....:49:)

跟住Marvel 又係 movie, 又universe, 又乜乜物物..... (淨係Ironman movie series 都XX隻..... :56:)

仲有GI JOE......... :die:
回復 54# goldwater

入啦, 我都有手扣Luke, 不過我覺得呢
隻正好多!
入左包你唔後悔!!
btw, 黎緊Clone War Anakin (vintage packing) 係咪又係oversize (好似入魔anakin咁), 夾唔到其他star wars 角色?  

當時第一次買sw, 仲以為點解ob1 咁細隻.... 其實原來係anakin 大隻左....... (Kenobi 大師, sorry 囉.........:p )
我就係抱住呢個唔同造型o既諗法, 搞到transformers 又movie 文, classic 文, G2 文, animated 文, BT 文 ...
goldwater 發表於 21-3-2012 12:14 PM

買啦!如果仲有!
黑衫最型............:71: