Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys The One Avenger 實況速報

我諗你要擔心唔係價錢問題,而係隻HULK幾時溶膠同爆裂嘅問題。。
wiswis 發表於 27-3-2012 04:02 PM

我個人覺得呢隻用包膠唧機會會係less than30%, 反而硬膠唧機會會係more than 70%,
原因之一當然係價錢問題, 原因之二就係正正CHing你所講唧溶膠同爆裂問題.
Hulk其實要出得靚唔難,
我反而擔心價錢問題,
就算出得點靚、全包膠,
2.5K係我極限...!!!!!
kafai1978 發表於 27-3-2012 03:36 PM

我估呢隻Hulk HT應該唔會用包膠, 相信唔會好貴, (除非)隻Hulk係變身後同未變身前2 in 1一齊賣, 所以我唔排除呢個可能性.
我估呢隻Hulk HT應該唔會用包膠, 相信唔會好貴, (除非)隻Hulk係變身後同未變身前2 in 1一齊賣, 所以我唔 ...
thiam 發表於 27-3-2012 09:03 PM

Hulk  HT 唔用包膠 body 唔會有人買

看看 HT Avatar 你就會同意...:DD
giant Mark VII 到咗啦∼

琴晚我咁啱經過都有影相
giant Mark VII 到咗啦∼
Dick.Po 發表於 1-4-2012 11:42 PM

which floor was it in?
I did not see it today:79:
What is the scale?  2:1 (2 times)?