Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys The One Avenger 實況速報

大大做埋實況記者,真係辛苦晒
nice photos
睇落完全似係ironman 既event...可見Hottoys 出左幾多ironman 既product.....anyway, thx 樓主's sharing~
要去睇下咩料~~~~~~~~~~~~~~
回復 55# toysbear
不過而家HT派貨日期都唔準,
冇端端可能突然派Monger都唔定,
估佢唔到~:38:
放咁多同Avenger冇關既野....呢個係鬼Avenger......
講真,樓上孩記最少有新野~HT呢批真係打算用黎吸新血既姐~
不過有D搞野既係佢果D Q版HT公仔...雷神都仲話...隻IRONMAN竟然係送MARK V....其實係唔係賣唔哂?
最好公佈完鷹眼之後就公佈隊長,
如果出得唔靚,就可以stop左齊套Avengers,
唔係到時訂左4、5隻時,
都唔知訂唔訂好~:67:
都 ...
kafai1978 發表於 27-3-2012 02:14 PM

我諗你點都會訂black widow 嘅:71:
回復 70# af1616af
咁又未必,上一款我都冇訂,
今次出得唔靚,一樣唔訂...!!!!!
唔好比我頭像呃到你...!!!!!!
都 ...
kafai1978 發表於 27-3-2012 02:14 PM

CHing, 計我話應該出隻Hulk先, 呢隻Hulk先之係最危機頭號, 我都想睇下HT會點去處理呢隻唧body.
CHing, 計我話應該出隻Hulk先, 呢隻Hulk先之係最危機頭號, 我都想睇下HT會點去處理呢隻唧body.
thiam 發表於 27-3-2012 03:30 PM

Hulk其實要出得靚唔難,
我反而擔心價錢問題,
就算出得點靚、全包膠,
2.5K係我極限...!!!!!
我反而擔心價錢問題,
就算出得點靚、全包膠,
kafai1978 發表於 27-3-2012 03:36 PM

我擔心嘅係高度, iron monger都係因為太高所以冇訂:?

照比例,Hulk都起碼有Monger咁高啦,
我諗有阿凡達咁高添呀...!!!!
如果出得矮,咪好怪囉....!!!!!!
我反而擔心價錢問題,
就算出得點靚、全包膠,
kafai1978 發表於 27-3-2012 03:36 PM

我諗你要擔心唔係價錢問題,而係隻HULK幾時溶膠同爆裂嘅問題。。
我諗你要擔心唔係價錢問題,而係隻HULK幾時溶膠同爆裂嘅問題。。
wiswis 發表於 27-3-2012 04:02 PM

我個人覺得呢隻用包膠唧機會會係less than30%, 反而硬膠唧機會會係more than 70%,
原因之一當然係價錢問題, 原因之二就係正正CHing你所講唧溶膠同爆裂問題.