Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys The One Avenger 實況速報

似 Hottoys 舊物 show..........
回復  bunchan

同埋所有1:1 半身像都晤會見到心口燈
bunchan 發表於 17-3-2012 08:42 PM

咁CHing你應該對, 我無玩SS唧经验.
鞭狂:handshake:
其實系米應該拿我果只去展呢?
I will go to The One to see Thanks
no surprise at all
頭像被屏蔽
"HT"; "Marvel" and "Ironman" again and again...nobody sucks of them?......:72:
頭像被屏蔽
全部叉包!                     您的   j   j  長度不符合要求。 當前長度: 9 字節系統限制: 15 到 10000 字節
我最想知 ironman+suit 能否如期4月出?
更想知 iron monger ﹠紅骷髏 能否如期5月出?
不過好多排緊隊等出,同時4月有City Hunter x2, 孖妹, 阿凡達, 血獸黑人,
睇怕都無咩可能性。
點解冇鷹眼同埋變形俠醫?何來The Avenger..........?
頭像被屏蔽
超搞笑,變了HT玩具展。
不如加蝙蝠俠同蜘蛛俠吧。
咪就係,Avengers~就算冇新野,
都冇理由放啲舊Ironman、War Machine落去,
都完全唔關事...!!!!
仲有洛基之前都有板啦,
點解唔show出嚟....!!!!!!!

唔知點解我睇唔出擺咗咁多個公仔係度同套戲有乜關係?:38:
請問有冇師兄可以解答吓 :77:
頭像被屏蔽
回復 55# toysbear
重有鐵人兄弟呢.....
Btw我希望Mark7今次可出裝著版啦
我諗之前HT特登將Ironman出得瘦d(其實唔啱比例)
等將來裝著版可以出番肥少少似番著左件甲咁
到時擁有2至6代而又覺得好悶既人兄就會重投ironman既懷抱
3月囉喎
HT快D公佈AVENGERS角色啦
堆埋一齊無錢買架