Toysdaily 玩具日報

查看: 15540|回復: 64

[新品消息] Storm Toys: KING OF BOXING 泰臣

泰臣,一個神一樣的名字, 相信年紀有返咁上下嘅朋友一定識得佢! 唔識嘅請移玉步去信和揾下佢啲DVD!!或PM我借:74:

佢係所有拳擊迷心目中既戰神, 看過佢雷臺上KO對手的快、狠、喪 嗎?
他前無古人,後無來者!! 佢係用一百萬匹絕對領域嘅力量,好似坦克車咁衝向對手,當對手醒覺時己太遲喇!

Capcom 啲街霸Game都要有佢既角色,靚仔時代的我既死硬唯一選擇
!
唉! 佢咬甩荷里菲特隻耳仔...我明白架! 因為佢作戰時當自己係野獸,同好聰明咁聽哂 Bruce Lee話, "生死決鬥,必要時用口!"

早幾排入咗隻1比6既泰臣,新品牌storm toys出既, 叫做有心有力喇!

唔知各位有冇人同我一樣係泰臣Fans?
在網上又見佢既新Figure,知出咗未?

但有埋佢嘅戰紋身,睇來我又要科水格喇!!
唔好泰臣,但呢隻好有水準!!
Looks great, but I hope they will make his younger version  - without his tattoo.
唔錯喎 支持百花齊放:71:
師兄知唔知幾時出...???
對呢款好有興趣...!!!!!
回復 3# Macross長谷有洋

爸打, 冇紋身果隻出咗架喇! 我都買咗,唔錯架!
回復 5# kafai1978

我都巧想知幾時出! 可以出埋佢Hangover入面啲誇野行頭加老西就一流喇!:handshake:
不錯 可以考慮下買!!!!!!!!
回復  Macross長谷有洋

爸打, 冇紋身果隻出咗架喇! 我都買咗,唔錯架!
多蚊拉柴800 發表於 10-3-2012 02:39 AM

cool, thanks.
I needs to check it out.
我上一隻都有收,覺得很不錯.

參考一下開箱報告啦.
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-159366-1-1.html
出全盛期泰臣會更吸引
ching,  
係米用PU做架?
請問係唔係有得訂嫁啦?
回復 13# graffitihim

Brotha, 末知架! 我係FB揾STORM TOYS有相睇!
好正wo.............頭+body ! ching 請問喺邊入手ga ?

thank you!