Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Storm Toys: KING OF BOXING 泰臣

:O Very nice wor, how much and where u buy ga?:O
Fantastic Head Sculpt but the tatto make me recall the Tekken - Marduk after customeize

[code][/code]嘿!各位爸打, 我巧少出咩開盒報告,但今日剛收到的另一隻拳擊之臣我就一定要POSE吓喇!

唔!巧新鮮既開盒味呀:43: !

全隻泰臣身裁比例看出是下過不少心機的重新再造,比起第一款皮膚細紋處理得更仔細,值得一提是皮膚色沒上一辦本的太过死實,應有的通透感十足!

頸、腰短加膞闊是MICK TYSON既殺手特徵!

面部比第一代更傳神,加埋佢既紋身我收哂貨喇:71: !

有讚要有弹,唯獨手腕處理怪怪的,美中不足,為及多加掘腕關節而大大破壞咗雙手美感:45: 。

STORMTOYS,我連中你倆隻泰臣,價錢係貴咗D, 但睇得出有HEART嘅!

http://www.youtube.com/watch?v=oSgnnGPWe58

溫馨提示: :74: 請你唔好再出泰臣條LINE咯! 唔係我破產都似:help: 。

回復 1# 多蚊拉柴800

Nice head!! :71:
Pls let me know where did you buy the head + body, many thanks!
回復 19# lowa_sony

I got this Final Round Tyson figure from Mong Kok toys store.
終於都派喇,等電話~!!!!!
不過睇師兄D相,好似有D大頭感覺,
實物如何...???Thx....!!!!!!!
回復 20# 多蚊拉柴800

do you mind pm the the location of the store pls, many thanks!
回復 21# kafai1978

現實中佢真係大頭仔泥!:78:
請問TYSON 有冇參加過奧運架???
Hi 爸打,
你出野,我一定要入嚟支持下∼
睇嚟你啲偶像都俾你收得七七八八喇∼:78:
弓起弓起~:64:
回復 24# mingming914

佢洗乜參加奧運呀,佢87年都打贏過奧運冠軍啦!佢係WBC,WBA同IBF世界三個拳擊會,一致公認的最年輕既重量級拳擊冠軍泥架!
回復 25# rarityraider

嘿!多摸隔離個阿婆,多摩:73: !
頭像被屏蔽
再加隻M記春麗就可以玩Street Fighter...Chun-Li VS M.Bison......
Vendetta 發表於 2-8-2012 04:55 PM

C兄,你幅街霸又鉤起我日日放學飛奔去:43: 泡機舖嘅美好囘憶喇 !
頭像被屏蔽