Toysdaily 玩具日報

查看: 13583|回復: 107

很好玩的 RPG

http://lineage2.plaync.jp/l2fun/flashGame.aspx

好好玩 gar~

[ 本文章最後由 GAP_HUNG 於 19-3-2007 02:41 PM 編輯 ]
夜D返屋企試下先∼ :shiny:
我都過左了,幾好反,thx!!:shy:
I am playing in ... office :)

but how to play , how to use / select the tools ? and open the doors
唔識玩... 係咪我太白痴??
ITEM 只係收集,冇得用,
另外要收集d 材料,先可以整到某d 工具。
幾好幾好:)
"KICK"住o左~~ :cool::cool:

[ 本文章最後由 車仔 於 21-3-2007 11:40 PM 編輯 ]
:sad:

扲第3件野果陣已經過唔到
原文章由 車仔 於 21-3-2007 11:36 PM 發表
"KICK"住o左~~ :cool::cool:

呢度出面附近咪有個正方形制 ge~
個制係調較下面果格 ge 大炮 gar~
下面果格仲有另一個制係調較大炮 ge 角度
較高左支大炮 & 角度向上開炮 (向左開炮都可以炸到另一個 item)
再去返你張相 ge 地方就會發覺地下炸開左個 lon
將個鐵箱推去果個 lon ge 位置
再去開炮一次
鐵箱上面 ge item 就會炸到跌左落地 gar la~
拎左呢個 item 就會打開左邊寶箱 ge 閘門
寶箱入面有骨頭
用骨頭 + 其他材料就可以去製造 蠟燭 gar la~
原文章由 GAP_HUNG 於 22-3-2007 08:17 PM 發表

呢度出面附近咪有個正方形制 ge~
個制係調較下面果格 ge 大炮 gar~
下面果格仲有另一個制係調較大炮 ge 角度
較高左支大炮 & 角度向上開炮 (向左開炮都可以炸到另一個 item)
再去返你張相 ge 地方就會 ...

OK, THX~!! :):)
卡關呀大大:no:
攞左30件items
去到迷宮上到有間房, 隔離有complete隻字
金色門又開唔到, 之後唔知可以攞乜:cool:

[ 本文章最後由 七十二夜 於 23-3-2007 02:10 AM 編輯 ]
扲左9樣野又再卡啦....唔知道去邊....
我住在溜冰場 (有三個舊鐵果度),
我已經有磁石... 但係唔識點郁...
wa... 就咁講好難知你地邊度卡住左 gar bor~
不如你地好似車仔大大咁樣貼張相上黎
睇下小弟幫唔幫到大家 la~:)