Toysdaily 玩具日報

[資訊][PS3] 真正的RPG!《上古卷軸4》最新畫面

Bethesda的經典系列,之前壹直出現在PC和XB360上,此系列倍受關注和贊譽,少數幾個本年度可以稱的上真正的RPG遊戲,遊戲總玩家可以完全自創角色,定制角色和能力的特色倍受玩家推崇,上古這個遊戲無關善于惡的區別,對玩家來講完全是壹個開放的機會。日前,網絡上放出了PS3版《上古卷軸4:湮滅》的首批截圖。

目前尚看不出PS3版是否因爲Cell處理器的強悍性能和藍光碟片的大容量而帶來更加豐富的內容,或是因爲小容量的顯存而帶來紋理細節的缺失。

據稱,PS3版《上古卷軸4:湮滅》將在今春上市,而在年內也將有壹款系列新作將登陸PSP平台
Looks beautiful!
成日覺得...PS3 同 360玩畫面...360真D...個人意見:shy:
好玩就PS3
原文章由 IchigoKurosaki 於 19-1-2007 08:16 AM 發表
Looks beautiful!

呢隻game係好好玩的....但我已經玩完左PC ver......PS3呢隻....算la~~><~
原文章由 X-JAPAN 於 19-1-2007 09:30 AM 發表

呢隻game係好好玩的....但我已經玩完左PC ver......PS3呢隻....算la~~><~

我都爆左, 之前都有玩morrowind, 呢隻相對之下我覺得無咁正, 一來個level up system...你勁d 怪跟住勁, 勁無癮, 二來有得teleport 去d town 度, 唔使逼你好似morrowind 咁慢慢行 雖然好左, 但反而無機會週圍去玩 , 因為貪方便之故 :no:
xbox360 o個隻我都有玩, 但勁唔like個升級系統,
成日用o既skill唔可以用o黎升屬性, 迫你要用一o的你唔常用o既skill......
勁煩~~~
最終放棄lu~~~
原文章由 Dark_LG 於 19-1-2007 02:11 PM 發表
xbox360 o個隻我都有玩, 但勁唔like個升級系統,
成日用o既skill唔可以用o黎升屬性, 迫你要用一o的你唔常用o既skill......
勁煩~~~
最終放棄lu~~~

仲有就係張d 唔常既skill 唔好放係primary 就仲屈機...