Toysdaily 玩具日報

世嘉年代動作RPG名作 - PRINCESS CROWN

哈哈~上次同大家分享環姐 , 今次就到佢 - PRINCESS CROWN
唔知呢度有幾多大大識佢呢~

呢隻係2005年 azone為psp game推出既12吋公仔

以女角12吋公仔黎講azone出品有一定保證~呢次都唔例外
面尚都算似~

頭髮更用纖維造更有質感 ,
另外本身重有對珍珠耳環 , 不過唔知點解戴唔到:(

呢隻係響日本上野搵返黎:58:
都算係小弟珍藏之一:73:

謝謝各位欣賞:64:

ps話時話自從開左action figure專區後 , 我都唔知呢d12吋囡囡應該post響邊度:?
   有無版主解答呀~~~

我有玩哩隻game...最初係玩sega saturn....之後psp版都有再玩...

我有隻yujin可動1.5 ver....

原帖由 密斯威爾 於 30-7-2009 02:27 AM 發表
ps話時話自從開左action figure專區後 , 我都唔知呢d12吋囡囡應該post響邊度:?
   有無版主解答呀~~~

大大哩種figure post...放去action figure區同娃娃玩物討論區都可以...
你可以自己決定....再通知我地幫你移區....又或者一段時間後...我幫你決定所屬分區....
隻公仔麻麻啦,,,不過隻game好似幾好玩...
原帖由 MAX 於 30-7-2009 05:22 AM 發表
我有玩哩隻game...最初係玩sega saturn....之後psp版都有再玩...

我有隻yujin可動1.5 ver....

大大哩種figure post...放去action figure區同娃娃 ...

大大呢隻我都響秋葉原見過~重好平下~唔知可動好唔好呢?
唔至於囡囡figure應該post響邊區我都留意左好耐~
因為12吋既囡囡figure就係響action figure同娃娃區之間:80:
甘我當然想post響總討論區等多d人睇到啦~
但我又唔想勞煩友主大大轉區..所以有時小弟真係好內心爭紮:55:

PS原來小弟個名同版主大大有幾分相似~真係榮幸:35:

原帖由 不要刻意改變 於 30-7-2009 08:19 AM 發表
隻公仔麻麻啦,,,不過隻game好似幾好玩...

唔可以話好好~不過以呢個系列黎講~呢隻就算係最好囉~
基本上佢都無乜點出過product~~:67:
12吋既囡囡figure 其實會計落 dolly, 既係 娃區. 不過如果大大想放 action 區 都可以. 你可以係 action 區開多一個 post 就可以了.thx
原帖由 Vince 於 30-7-2009 12:53 PM 發表
12吋既囡囡figure 其實會計落 dolly, 既係 娃區. 不過如果大大想放 action 區 都可以. 你可以係 action 區開多一個 post 就可以了.thx

感謝版主大大解釋~:64:
原帖由 密斯威爾 於 30-7-2009 09:53 AM 發表

大大呢隻我都響秋葉原見過~重好平下~唔知可動好唔好呢?

哩隻我響船仔買嘅.....正常價啦....可動只係一般.......
頭像被屏蔽
當年真係好鍾意呢隻game:35:
支持一下:52:
:handshake:
:unhappy: 上年係美國訂番黎。收到時,其中一個耳環粒珠同個座分左家。

好在搵AA膠駁得番:(

我覺得只doll幾靚