Toysdaily 玩具日報

查看: 5364|回復: 30

[3A/ threezero] 出差不忘入舊物....

正所謂出差不忘入舊物, 好嘢多數大陸入...(亂入)
見有少少時間, 本想睇下當地有無3A買. 打比以前幫襯過淘記的賣家, 話平儴隻DC 比我.
見價okie, 要. 隻DC 倍左我一程机, 回家開完本打算放佢, 因太新啦...算啦... 我地都係玩玩具啦!!!.即拆, 開盒相都唔影咁多啦!!!!!
有時間再分享其他.

ok now !!!

Great item to play together with the Beijing TK !!!
回復 2# RRAAYY

haha, yeah!
破左我的 儲 黑色慨嘅原則 ar.
師兄, 搵到好野WO.
:71:
呢隻1/6屠夫係咪都有人頭跟架....??
回復 5# toms110

EEEE?? 無gwa ?典解我無嘅???
回復  toms110

EEEE?? 無gwa ?典解我無嘅???
paipaipai314 發表於 7-3-2012 01:14 PM

其實我見1/12果隻有, 所以咪以為呢隻都有囉:63:
雙刀好嘢黎wor~~
我都想放左隻slimred換過款.
Wow 雙刀DC!!! 經典好物!
:handshake:雙刀DC配雙刀TK是絕配啊~~~:handshake:
回復 10# BiODD

yes ar.. 雙刀TK 太貴啦......@@@!!!但我見好多fans 都入2 隻 雙刀TK 丫....典解......留返比我地玩下丫.....
回復 11# paipaipai314

因為有一隻係會員邀請版   
(photo from amonlin )
係北京會場是免費發送的有去的會員幾乎都有
Ding ar!!!! should know 3A earlier!!!!
回復 12# Baka

so , there might be sth for  HongKong event is it?
回復 14# paipaipai314

yes ~ but i guess wont be free anymore.... :31: