Toysdaily 玩具日報

樓主: paipaipai314

[3A/ threezero] 出差不忘入舊物....

回復  paipaipai314

因為有一隻係會員邀請版   
(photo from amonlin )
係北京會場是免費發送的有 ...
Baka 發表於 8-3-2012 08:10 PM

1/6的北京聚會版......:31:
小弟只能一邊望住佢幅相, 一邊玩我隻1/12雙刀......:38:
嘩, 正!
我都係TB 買左 希望下星期收到喇:D
回復 17# 甘大滋

Wow 甘大入dc!! 雙刀dc 係你第一隻既dc?
回復 18# Baka

Heehee 係呀 第一隻DC 亦可能係最後一隻 :)
回復 19# 甘大滋

:shiny: 亦可能係一個開始......
回復 15# Baka

咁樣又keep 度炒價啦....唔好丫
回復 19# 甘大滋

me too ,   我第一隻DC too,  開頭比TK系吸引, 現漸漸投向wwr嗰邊,有無邊位大大係咁?
回復 22# paipaipai314

我係.....
我由第一隻 Armstrong... 之後開始入WWR + Popbot 系例...:cool:
好攰~~ 但WWR 鐵色舊化 100分
TK 又係型
回復 23# Baka

yeah i am not alone. , popbot 好玩嗎?
回復  甘大滋

me too ,   我第一隻DC too,  開頭比TK系吸引, 現漸漸投向wwr嗰邊,有無邊位大 ...
paipaipai314 發表於 8-3-2012 11:49 PM

me2....近期入WWR多過POPBOT.....:30:
黎緊入埋對NOM COMMANDER就收一收手先. :36:
近排3a既新嘢都唔太受歡迎.
回復 26# rudesbarry

同意, 雖然只認識3A 2個月, 但發覚舊物design真系靚啲, 認真啲.
希望Ashley 唔好咁快才盡丫..!!
黎緊的新野相信會有驚喜, 期待
新既 supreme hope will have surprise
Supreme 快D現身LA, 我已經為你準備好一對伴侶. :34: