Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] O仔小分享之EOD~USMC隨影

近期見多左好多師兄入左兵人坑, 小弟都分享而家手上既二隻兵人~
EOD嘛....我印象中只係類似爆破兵個類掛~比佢個豬嘴吸引~咁就入手了....以下係劣圖幾張..

EOD, 我諗入手既師兄都會覺得佢條膠喉太硬啦~今日上左SS既非官方說明書, 見到個位大大用膠飲管, 大家不妨試下~不過小弟遲D應該會唔用部淨化機..等改良左再UPDATE下!

USMC~之前跟官圖裝...覺得太笨重啦, 自己之後執過下...

暫時既小隊

依家好期待之後出個隻:73:
小弟技術有待改善, 希望大家指教下~THANKS~:65:
你兩隻都入得不錯,我最初入手時個d全部都要收起,就連放上網都沒有人要,威記的產品,有玩過都知道啦!今時今日你買的,全部都靚,隻隻都可能放出來欣賞。我估你下一隻都應該一定係最最最靚的。期待師兄upload.
沙發
巧正啊:71::71:
兵人一定支持!呢兩隻都係好物!不過eod 我只買咗件27p比我隻usmc用~~~~
你兩隻都入得不錯,我最初入手時個d全部都要收起,就連放上網都沒有人要,威記的產品,有玩過都知道啦!今時 ...
jacksonkkmk 發表於 5-3-2012 07:54 PM

師兄,當年威龍嘅响當年水平已經算唔錯,可能當年無乜得揀啦,係依家睇番真係唔見得人
呢張正!:71:

見樓主大大用黑布做背景, 其實黑同白都好易誤導部相機. 如果用灰布, 相信出來嘅效果會更靚.:64:
回復 2# jacksonkkmk

Thanks Ching!

回復 3# ckc882000

Thanks Ching, 等睇師兄成品啊!

回復 4# woowoobb

Thanks ching!

回復 6# catcat

Thank ching, 有時間我出去睇睇, 買下灰底布先~