Toysdaily 玩具日報

查看: 4824|回復: 10

[玩具攝影] 放假閒影~ "天"之志雷馬

見今日放假...有少少時間影下相...
ROBOT魂個D因為要滲線所以未有時間做...
所以就做住D唔洗執既成品先...
天之志霤馬, 最初接觸都係機戰...係MX入邊絕對係屈機...不過機戰MX我都係鍾意用風雲再起多D(笑)
之後先睇返套OVA...好有氣勢既一部機...
SR合金化之後再跟少少效果件...
可玩性絕對係一流...同埋都幾重手同大隻下...
BANDAI做呢D唔係大路野反而好擺心機落去...
值得一讚!!

換左相簿, 出黎既相會大張D易睇D,希望大家鍾意!!
去相!!

隨盒附送既效果件"天字第一膠"
打左燈落去之後反光得好厲害...作用其實不大...

手上既光球有大細之分...由於我懶既關係全程都係用大個粒(笑)

只有重型機先特別有氣勢!!

"次元連結炮"效果件

我好鍾意呢個POSE...但係同當初我玩個陣擺既有少少唔同左...

"天"最大既必殺技 "メイオウ攻撃"
利用"次元連結系統"將另一個空間無限既能量釋放出黎...

呢張隻手擺錯位XDD"
唔係頭上邊而且頭前邊先岩XDDDD"

另一個"天"字效果件

空中同地上都係咁型!!

最後呢2張送既XDD

打個分先~~
外型: 9/10     2個字講晒"氣勢"
可動: 8/10    腳既可動比較低, 但上半身就一流!!
QC  : 8/10    QC普普通通啦
價錢: 9/10    我買個陣算係好平...

次回預告: 太陽之翼的化身!!
ROBOT魂既報告等我遲D有長假期先做到...

如果想睇其他作品, 請到小弟既BLOG:
http://blog.yahoo.com/kyo353
靚圖,正!:71::71:“
影得簡單清晰支持:35:
冥王真是不需什麼武器裝備已有那種氣派
次回預告是創聖了吧期待
支持好圖!

我那只已經掉進垃圾崗了。。。:oh:
大大影得超正:shiny:,呢隻真係機戰神物,機友同合金迷必敗之選!:71:
靚圖,正!“
ass 發表於 3-3-2012 06:26 PM

多謝支持:64:

影得簡單清晰支持
冥王真是不需什麼武器裝備已有那種氣派
次回預告是創聖了吧期待
歪不正 發表於 3-3-2012 06:35 PM

THX!!
下次係創聖不過我都唔知幾時先有心機影:55:

支持好圖!

我那只已經掉進垃圾崗了。。。
Douglas.M.Saint 發表於 3-3-2012 08:58 PM

謝德哥:64:
垃圾崗:50::50:

大大影得超正,呢隻真係機戰神物,機友同合金迷必敗之選!
wiswis 發表於 3-3-2012 09:31 PM

多謝:64:
咁你敗左未先:36:
"BANDAI做呢D唔係大路野反而好擺心機落去..."
如果出得差更加冇人買吧....我都幾鐘意買冷門野:71:
最後兩張圖好有氣勢~~
咁你敗左未先
kyo353 發表於 3-3-2012 11:22 PM

梗係敗咗啦!不過小弟自問影相差,唔敢響度獻醜炸:77:
"BANDAI做呢D唔係大路野反而好擺心機落去..."
如果出得差更加冇人買吧....我都幾鐘意買冷門野
御遠將 發表於 3-3-2012 11:30 PM

我都想佢出多D冷門野
一來炒唔起,二來有驚喜:58:

最後兩張圖好有氣勢~~
Aaron 發表於 3-3-2012 11:31 PM

THX BRO!!:64:

梗係敗咗啦!不過小弟自問影相差,唔敢響度獻醜炸
wiswis 發表於 3-3-2012 11:46 PM

我最初影相個陣D人夠話呢樣唔得個樣唔得...
影影下就知點影嫁啦:71:
影的漂亮 最近海关严 到现在大陆基本没铺货 等:71: