Toysdaily 玩具日報

查看: 9593|回復: 11

[其他] 解決非大陸地區看不到土豆的問題

唔知有冇錯區,如果各位已知也大可無視小弟:78:
土豆係一個幾好GE網站,好在片唔會因版權而被刪除,例如監獄兔,:71:
另外,拉打等字幕版都好快有:43:
不過近期上土豆都會有部分片源因閣下位置非大陸地區看不到:die:
小弟最近搵到個網: http://92flv.com/
只要POST條LINK係適當位置,係右邊可選畫質同下載:$
簡單易用,我暫時未遇過失敗個案,希望幫到大家:78:
超讚呀大大 ~~~~~~~~~~~~~b
無言感激:71:
我最近呢幾日連搜尋都唔得:80:無論search咩都顯示

抱歉,没找到和      相关的视频。
土豆建议
看看你是不是写了错别字?
不要输入太长的句子,尽量使用简短的词。
新上传的视频,一般要过2个小时才能被搜索到,等会儿再试一下。
真係得:?我想睇返D舊劇又係有呢個問題:handshake:
太好了,超感謝啊~
thank you very much :71:
thank you very much :71:
:71:           讚一個
:71:thank you 大大:71:
LIKE....................:64:
太感謝了
想睇番舊D片 就會有咁的情況...
wow, this looks to be really helpful, thanks so much mate!