Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價$帖] HGUC Gundam Age-1 Titus 紅紅紅膊頭 (7/3新增小圓AGE及教學)

請問呢隻肥趣做完特價未?
請問呢隻肥趣做完特價未?
chulik 發表於 11-3-2012 01:48 AM

星期五見肥趣仍有大量GUNDAM AGE死貨模型。:64:
我又玩,常威抽水時間~~~~~~~~:43:

我又玩,常威抽水時間~~~~~~~~
常威 發表於 12-3-2012 10:15 AM

囡囡靚,園景更靚!:71:

借問聲有無露底飛釘出暗器個d益下街坊呀?:handshake:
冇飛釘呀!比住底底你先嘞!:67:

冇飛釘呀!比住底底你先嘞!
常威 發表於 12-3-2012 10:25 AM

滿意度,一百巴仙。:love:

咁小弟都揾留件底,考敬常爺至得。

貓貓,小圓是figma定係其他,心思思都想整番隻:handshake:
貓貓,小圓是figma定係其他,心思思都想整番隻
timyin 發表於 13-3-2012 09:02 AM

當然是FIGMA啦!不過HG膠達肥趣好似做完特價!:34:
當然是FIGMA啦!不過HG膠達肥趣好似做完特價!
常威 發表於 13-3-2012 10:12

:@:@咁一隻figma幾銀,邊樹買平呀

HG 膠達又幾銀呀:no:
咁一隻figma幾銀,邊樹買平呀

HG 膠達又幾銀呀
timyin 發表於 13-3-2012 10:14 AM

figma個 range幾大.......汁d死貨算啦.......HG 膠達您大把啦............:78:

我覺得 figma用 BRS 配 porter 1/144 HG 膠達 啱您:71:
figma個 range幾大.......汁d死貨算啦.......HG 膠達您大把啦............

我覺得 figma用 BRS  ...
Warmblood 發表於 13-3-2012 10:33

我都係咁諗,不過唔知邊d係死貨,邊d平:(
我都係咁諗,不過唔知邊d係死貨,邊d平
timyin 發表於 13-3-2012 10:37 AM

問cat大G好D..............porter隻 1/144....义零啦:p
我都係咁諗,不過唔知邊d係死貨,邊d平
timyin 發表於 13-3-2012 10:37 AM

無特別喜好的話,又想知邊d係死貨,邊d有現貨,就梗係.......

直接出mk見到邊盒平,邊盒索就揀邊盒啦,重問?:blame:
不過邊隻抵小弟可以代答:

K-on田井中律,百五有成套鼓跟,抵玩。
貓貓想玩零波麗+UNICORN爆甲。:$

不過仲未有時玩.....