Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [價$帖] HGUC Gundam Age-1 Titus 紅紅紅膊頭 (7/3新增小圓AGE及教學)

鑲鑽石架?
常威 發表於 1-3-2012 10:02 AM

條女係鑲鑽石的話, 咪值囉.

BTW, 十五萬五千八只係白金課程, 鑽石課程要三十六萬八.:64:
講番玩具先~:43:

送野比女仔, 小弟推介呢款玩具:

大方不失禮, 訂夠兩打有九八折.:64:
講番玩具先~

大方不失禮, 訂夠兩打有九八折.
catcat 發表於 1-3-2012 10:08 AM

:Q果日上tim屋企..佢都有大量呀
我訂個program時佢話包溝到我先比訂....又話溝唔到賠雙早知我訂一打啦....反正kai泥炒又唔係 ...
Warmblood 發表於 1-3-2012 10:03 AM

我係個LIST第十名都無貨比, 溝唔到啦!:53:

您排第一? 晒命!!!!:*
講番玩具先~

大方不失禮, 訂夠兩打有九八折.
catcat 發表於 1-3-2012 10:08 AM

:$勁   
...................................................
果日上tim屋企..佢都有大量呀
Warmblood 發表於 1-3-2012 10:09 AM

小弟買比老婆嘅部份收藏:

http://toysdaily.com/discuz/thread-163151-1-1.html

呢d野kai黎溝女?掉.........左佢啦!:ar:
呢d野kai黎溝女?掉.........左佢啦!
常威 發表於 1-3-2012 10:14 AM

:78:您睇真d.....男既申手入褲....囡既雙手緊握........係味好正先
您睇真d.....男既申手入褲....囡既雙手緊握........係味好正先
Warmblood 發表於 1-3-2012 10:17 AM

個男既扮摷散紙,其實個褲袋穿既!:DD
個男既扮摷散紙,其實個褲袋穿既!
常威 發表於 1-3-2012 10:18

仲有,佢哋嘅眼神好一致咁向上望住把傘嘅內部!!以貓貓嘅高科技,一定內有乾坤!!:he::he::he::he:
蘑菇哩架!:43::43:
7/3更新小圓AGE新圖及教學。:64:
自創玩法...多種變形,多種組合~變化多端~! 幾十蚊,抵玩~~:71::66:
貓貓,你一d都唔out,好in!尋日講完,今日就出相!你係我偶像呀!:help:

仲要加鎚仔幫人等待!:handshake:
貓貓,你一d都唔out,好in!尋日講完,今日就出相!你係我偶像呀!

仲要加鎚仔幫人等待!:hands ...
常威 發表於 7-3-2012 12:24 PM

比OUTDATE威讚小弟IN.....真係有種好HI嘅感覺呀。:35:

小弟呢個駁法雖然可動減少,但係雙手好食力,個鎚仔係實木加合金,好重手。咁都攞得起。:$