Toysdaily 玩具日報

[其他] 2012 戰隊 特命戰隊 開心討論區 (推到完場 ^0^Y)

呢本係咩書黎架??
專介紹戰隊怪人及原設圖的書~
其實啲怪都幾慘,
次次都係出得一集就死LU^^
呢版好似已經冇人理啦^^
唔係無人理 而係呢個戰隊
實在太得了
大家完全無法吐糟而已
...................
.................
sorry    打完上面D字  自己都笑左
今年個戰隊  D女完全無話題性
真係............................
我等緊明年戰隊,今年的雖加入了女干部但出場太少了:DD
唔係無人理 而係呢個戰隊
實在太得了
大家完全無法吐糟而已
.................
. ...
白狼 發表於 5-12-2012 07:57 PM

白狼師兄: I agree with you X  100% !!!

我對呢套[ 特命戰隊 ]己經完全無晒性趣!!都係飛帶睇最後段的戰鬥場面萛數!!紅'藍'黄三個戰士實在[好拾],而劇情好悶蛋旣不感人亦不搞笑(編劇的小林靜子好唔惦!!!),主菜的戰鬥場面亦不堪好看...............................................,好彩加返個[魔法黄]演員飾演的特命金戰士和超索的女幹部,萛是有點兒看頭吧~~~

我最想快些捱完此部[ 特命戰隊 ]後,期待明年的[ 獸電戰隊 ]播映,從玩具及資料來看應該是比較熱血'生動'活力好看的一套
戰隊片!!!超期待中~~~
特命同魔法師一樣...淡而無味
唔係話作得差,但故事真係好悶
當年KIVA同DECADE都係一會小住一路追
但今年兩套都悶到完全唔想睇
推返上黎先......

剛剛係另一個網睇到最後幾集預告, 我覺得有D似劍既ending, 不過我估應該都會係happy ending
想佢快D收皮就最真~~~~~~~~~~~~哈哈哈哈哈!!!

903今晚AM1-2,非公認戰隊~~~~~:66: