Toysdaily 玩具日報

[分享討論] AMIAMI知多D - April update

回復 36# dreamtoys

師兄,想問下係咪第一次就會blacklist ?

我係佢non office hours 時想check 一件野個shipping fee,

點知幾個step佢place左我order要第二日先覆, 而佢覆左個shipping fee 都幾貴

我諗緊要唔要好,未pay的 {:2_320:}
請問如果用credit card付款,係咪落order時先輸入credit card資料,到confirm 送貨時會再叫你安排比錢呢?定話落order時已經即時扣數?
lkljason 發表於 30-4-2015 03:03 PM
請問如果用credit card付款,係咪落order時先輸入credit card資料,到confirm 送貨時會再叫你安排比錢呢? ...

如果你只用信用卡
你就要入定係你個user Profile度

到Confirm有貨先比錢

如果你怕佢資料外洩就可以申請PayPal,
leawong 發表於 30-4-2015 04:18 PM
如果你只用信用卡
你就要入定係你個user Profile度

謝謝你!

已經訂了!仲要一次過訂三件

第一次訂希望順順利利啦!
小堅 發表於 18-2-2012 08:37 AM
thx info...
我想問多次次問題...
見佢係用yen黎計算...

我試過買SHF Joker 咁橋我中左兩個大笑頭
影張相俾阿米就寄件微笑頭俾我
亦唔使還翻個重復大笑頭俾阿米

我大約計算只係信用卡匯價
唔似有手續費
龍星丸 發表於 1-5-2015 10:59 PM
亦唔使還翻個重復大笑頭俾阿米 ...

咁好人!?
:)...........................................................
龍星丸 發表於 1-5-2015 10:59 PM
亦唔使還翻個重復大笑頭俾阿米 ...

咁既service真係唔錯!