Toysdaily 玩具日報

[分享討論] AMIAMI知多D - April update

我想問小小野...
如果用信用卡個匯率係點計?
如果例如我買左隻medicom 12"..個shipping ship 去hk 大約幾多??
thz
我想問小小野...
如果用信用卡個匯率係點計?
如果例如我買左隻medicom 12"..個shipping ship 去hk 大約幾多??
thz
我0岩0岩訂左X PLUS既超人A~~~都係第一次、落單都幾方便、而家等5月出貨。希望一齊順利啦。
Thx C兄, 已落訂燙斗人同今個月既悟空.....
睇返個網, 同一產品, 原來日本國內折扣多D的
redfish 發表於 17-2-2012 14:32
不特止,有D item 只在日文網出現,英文網係冇既!
回復 31# daniel0809
匯率要問信用卡公司, shipping fee 就要睇amiami 點計,不過落左order 幾多都要比,否則blacklist
回復 36# dreamtoys

THZ~ 大大...但係有冇大大可以分享下大約幾大....
回復 37# daniel0809
12"預150至200 shipping
不特止,有D item 只在日文網出現,英文網係冇既!
人仔貓 發表於 10-4-2013 01:34 PM

系, 我试过只Figma blackrockshooter insane blue ray package, 我见到ami jp 有货仲特价, 咁英文网冇, 跟住就问ami可唔可以系英文网度购买因为jp果边有货. 回复话果批货系只提供俾日本国内.....:49:
有師兄用anime island嘛:handshake:?
C兄我都已經多數係日本買多個係HK買了,不過我係用ANIMA EXPORT
先謝師兄分享~amiami我未用過~1999就用開~
1999跟amiami都一樣日文網同英文網係唔同價錢~英文網係貴D~
1999既運費都幾貴~如一張蝕刻片用EMS就要約700日圓運費~
件越大越貴~所以我只會訂香港無人返既模型/蝕刻片~
figure果D如果香港有得訂點知係響香港訂平~
等我都試下響amiami買下野先~~{:2_329:}
先謝師兄分享~amiami我未用過~1999就用開~
1999跟amiami都一樣日文網同英文網係唔同價錢~英文網係貴D~
19 ...
密斯威爾 發表於 18-4-2013 05:55 PM

1999我以前都有用,但大部分都比amiami貴。
有留意開日本賣物網的大大們有否留意到, 最近的TAMASHII預訂新貨品, 大部份都少左折扣
因為太多人搶!~~~~~