Toysdaily 玩具日報

查看: 6437|回復: 11

[玩具攝影] 【鴨記照相館】 E&P 牙狼 & 轟天

多謝觀看~
:64:

後話:
當我影完了, 準備放回櫃之時, 轟天後腿斷了...........:44:
新版就出,都唔知買唔買好:oh:
以前覺得牙狼+轟天好有霸氣,
但而家KIBA同黑馬一出,牙狼好似細粒哂:80:
但係明明劇入面兩隻馬差唔多大,黑馬真係大得好少ONLY
但玩具真係差好多
Broken leg is fate of this horse.
2 legs broken now......
斷腿是宿命
但轟天的體態跟雕工真的很棒
大大∼∼拍的很棒!!我的轟天∼只是摆着而已∼脚竟然会断啊∼∼:50:
我果隻都斷左....唉........
如果大大有留意盒後既圖... 轟天兩前肢中段是反轉安裝, 內八字腳的, 有影響活動... 唔知大大果隻有冇噤既情況.  

我果三隻都一樣出廠就反轉安裝, 花左d功夫先換肢成功...
如果大大有留意盒後既圖... 轟天兩前肢中段是反轉安裝, 內八字腳的, 有影響活動... 唔知大大果隻有冇噤既情 ...
rex_tech 發表於 16-2-2012 09:21 AM

我無留意喎∼ 但玩落唔覺有問題,今晚返去睇下先∼(佢依家做緊接駁手術唔陏得....:44:)
斷腿是宿命
但轟天的體態跟雕工真的很棒
玩具魂 發表於 16-2-2012 08:28 AM

其實唔記得邊隻腳之前都斷過的,但我痴返..... 係放係櫃無陏過一攞出黎就斷......:44:

不過轟天實在係太靚了∼:love:
以前覺得牙狼+轟天好有霸氣,
但而家KIBA同黑馬一出,牙狼好似細粒哂
但係明明劇入面兩隻馬差唔多大,黑 ...
JUNOWONG28 發表於 16-2-2012 01:06 AM

暗黑騎士當初玩具造大左,所以佢隻馬都要整返大就佢...... :44:
觀賞性一流:shiny:
月尾隻轟天唔知又會唔會出現斷腳既宿命呢:oh: