Toysdaily 玩具日報

查看: 10000|回復: 27

[玩具攝影] 海賊戦隊 - Gokaiger (成員+機械人)

終於都買齊晒d成員啦, 隻豪快黃係最貴既, 不過都值得既, dx就欠隻馬赫鷹, 希望快d可以買埋, 不過出面都係好貴呀!!!!!!雖然套劇就黎做完, 不過都唔會忘記呢套野, 真係好好睇呀!!!!!!!!
好正:71: 有埋dx做background 話說馬赫鷹十分貴 費解:67:
恭喜你終於買齋人!!!
回復 2# ufoleung

我都唔明, 隻野係大隻, 但都唔駛成千yen嫁, 真係呀, 係香港買都要8魚至9魚幾, 都唔知幾時先有平貨, 真係好想做個完全豪快王大合體呀!!!!
恭喜呀~~~!!!!!!
點解海賊黃會咁貴呢請間 一隻可以買紅藍綠呢
點解海賊黃會咁貴呢請間 一隻可以買紅藍綠呢
hayato001 發表於 6-2-2012 06:27 PM

因為我無訂, 之後市面又無乜貨, 咪要捱炒價.

都差唔多買到晒3隻呀..............................唔好提啦........................
:71:多謝分享

支持戰隊 POST
買齊人之後再放埋一齊既感覺真係好開心~:$

恭喜ching!! :71:
回復 9# 我乜都冇曬

係嫁, 因為之前侍戰隊只係買左真劍紅, dx就未買到本體, 龍蝦同牛折神. 今次係我第一次會買齊d人同dx都差唔多買齊(欠馬赫鷹), 要出去搵, 買埋再影過.
回復 10# andytkw1977

其實如果等得, 可以等幾年, 等香港無記做時, 買行貨...起碼價錢合理好多~
港版方面有 d 擔心,因為港版侍戰隊已經証實左唔會有猛牛大王(因為太貴),所以馬赫鷹恐怕... :70:
港版方面有 d 擔心,因為港版侍戰隊已經証實左唔會有猛牛大王(因為太貴),所以馬赫鷹恐怕...
garykctse 發表於 7-2-2012 09:52 PM

隻牛折神都唸緊買唔買, 因為真係好大隻, 都唔知放係邊度好, 隻馬赫鷹就...................都唔知點算呀.......................
F1 依家都好易搵, 但睇你自己接唔接受到個價錢囉
回復 15# 黑色三連星

都係, 8魚至10魚左右, 真係要睇下接唔接受到, 我暫時唔得, 等下先............