Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [價錢帖] 35周年戰隊盒蛋系列!(好多圖)

十卜威兄
個日我上去見到老闆係到砌緊唔話都知一定好貴
威兄果然手勢好
kit0829 發表於 6-2-2012 10:18 AM

就算我係70後都知道呢D滲線嘅法門啦 :45:
蕭李數薄又如何?
catcat 發表於 6-2-2012 09:43

請問 ... ... 錶你有冇??:77:
就算我係70後都知道呢D滲線嘅法門啦
sundaydriver 發表於 6-2-2012 10:23 AM

我無辜嫁:ice:
最起碼我連隻1比144都可以砌到成舊屎咁威兄已經叫好勁嫁啦:shy:
我無辜嫁
最起碼我連隻1比144都可以砌到成舊屎咁威兄已經叫好勁嫁啦
kit0829 發表於 6-2-2012 10:37 AM

你唔好咁啦!我一d都唔勁!試多幾次就識架啦!:(
我無辜嫁
最起碼我連隻1比144都可以砌到成舊屎咁威兄已經叫好勁嫁啦
kit0829 發表於 6-2-2012 10:37 AM

:handshake: 係喎!常威好似話下年開班教滲線喎。。。
一個月一堂,每堂十五分鐘,都係3,000YEN咋!!!
第一堂仲已經教人揀毛。。。筆添呀!!

我都報名喇,你報左未??!
你唔好咁啦!我一d都唔勁!試多幾次就識架啦!
常威 發表於 6-2-2012 10:45 AM

咪扮野啦,滲線王起晒朵,係TD無人不知,那個不識?
KIT 仔,地球很危險架,快 d 番火星啦
好眼力,好功夫:71:
請問 ... ... 錶你有冇??
Godzima 發表於 6-2-2012 10:23 AM

多D理下老父,唔好問錶啦。

少理阿爸無陰公呀。:64:
係喎!常威好似話下年開班教滲線喎。。。
一個月一堂,每堂十五分鐘,都係3,000YEN咋!! ...
sundaydriver 發表於 6-2-2012 10:51 AM

毛筆教學!!:63:
毛筆教學!!
catcat 發表於 6-2-2012 11:47 AM

係呀!!!:71:
第二堂就會教點分軟毛同硬毛!!:$
係呀!!!
第二堂就會教點分軟毛同硬毛!!
sundaydriver 發表於 6-2-2012 11:49

請問第幾堂講支點??落筆個時隻手個支持點??:?
係呀!!!
第二堂就會教點分軟毛同硬毛!!
sundaydriver 發表於 6-2-2012 11:49

仲有,幾時講水??啲墨水駛唔駛就方向??向東流定向西流會順暢啲??:help:
多謝咁多位讀者支持!其實小弟一直保持低調,不過既然sunday齋兄爆左響口,我唯有繼續爆落去!:64:

小弟上個月集資左七千萬,決定進軍本港玩具�模型界!除左開班教滲線丶揀毛筆之外,仲有開班教剪件丶輕鬆換刀片丶趣味上鑼絲丶洗筆必勝法等等!

另外,我亦已經向黑龍江鍊油廠,開發左一系列名為「常氏」模型油!有唔會乾既樹皮油丶愛黎滲缐既發炎友丶同埋方便噴罐使用既孤寒友!

如果有進一步查詢,歡迎致電9991 9991與本人約時間,或親臨冥界五嶽山167-169號常威大廈69樓全層,小弟會親身解答!

多謝!:64:
:DD:DD「常氏」模型油.............