Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 扭動身驅 擺出完美的姿態吧~ Medicos超像可動 JoJo奇妙冒險 - 祖羅夫祖斯達 (47pics)

頭像被屏蔽
剛陽味濃左D.....欠左少少JOJO POSE個D "那那地" 既神绪...但都好正...SUPPORT:)
我都買左.....都幾難&#25886; pose >.<
來了!!JOJO 立!!正呀∼
:71:
繼續支持!!
師兄最近好迷 jojo wo
我都系岩岩迷上  一睇就睇第四部
仲睇緊   我like吉良吉影:)
Joseph真係靚又型仔過佢個外孫超多倍:p
佢扭得越勁,我就越睇得興奮,我真係懷疑自己係基:D
haha~
最近的確迷上jojo,我幾鐘意jojo漫畫除左打之外,仲有d小常識同地方文化介紹,
欣賞作者的心機,故事幾有趣~
依家睇到第五部,暫時最鐘意黃金體驗的祖班納,
請問超像可動祖班納有無出過原色?

講返超像可動~我真係覺得好正,手工同上色都一流,
同時又有角色的神髓,真係愈影愈醒神,
黎緊會買返部份角色,到時再同大家分享~:77:
Joseph真係靚又型仔過佢個外孫超多倍
佢扭得越勁,我就越睇得興奮,我真係懷疑自己係基
歪不正 發表於 3/2/2012 06:39 PM

我覺得祖羅夫祖斯達o係jojo裡面係最有魅力,
年輕時的熱情,年長時的智慧,
最初我都唔多接受佢地d pose,依家睇睇下又幾有風格~

haha~
最近的確迷上jojo,我幾鐘意jojo漫畫除左打之外,仲有d小常識同地方文化介紹,
欣賞作者的心機,故事幾 ...
自由之翼 發表於 3-2-2012 08:13 PM

Giorno黎緊3月先是第1款版本,而且大家討論過沒所謂原色既,
超像個隻就紫色,12吋就深藍(我覺得的原色)

關於常識我最深刻最過癮是第3部JP同火雞隻揪在香港的虎豹別墅
有列埋開放時間同入場收費等等資料
第5第2Caesar同Joseph:$所以Caesar

Joseph還有最吸引是佢夠屎忽鬼小聰明先最正

i love 第二部 so much