Toysdaily 玩具日報

查看: 10478|回復: 38

[詢問] 兵人一問

各位Ching, 最近打返BF3, 比d兵人吸引住, 想入返隻玩下~本身已有target, SS既160 SOAR

但有d野想問, 因為本身ss既頭雕自己唔太like...想用返HT 個新BODY, 有冇d廠只係會出一set裝備, 唔連body既package? 定一定要連body 買? 除左SS 同CD外, 有冇邊隻廠都既出品值得玩?

Thanks ching!

如果玩BF3, 買隻SS 既 USMC 2.0都唔錯.

SS 已經係坊間最好既軍事廠. Playhouse, CD, Toys City,  Art figure, DID(主力二戰, 一戰)都唔錯. Veryhot就只賣件冇body的, 不過Veryhot最好就唔好買....
各位Ching, 最近打返BF3, 比d兵人吸引住, 想入返隻玩下~本身已有target, SS既160 SOAR

但有d野想問, 因為 ...
yorpheus 發表於 3-2-2012 09:54 AM

160 SOAR戴左頭盔裡面用咩頭都無所謂。

個頭雕係加細碼嘅至戴到個機司頭盔,換TTM-19頭雕一定戴唔落,而且TTM19可動太差,雙手持槍好勉強。

建議散買第二款SS頭雕最易搞, OR 其他廠無頸頭(不過要加泥膠).
160用正常size 頭都帶到頭盔,我已經將我隻ss pj個頭換咗上160個頭盔入面唔比佢見人
樓主唔想買套件嘅可以散執,咁玩一定啱心水。
回復 2# nam501xx

Thank nam501xx ching
呢隻USMC 2.0係咪姐係好似陸軍個隻? 係既我都有留意, 不個160 SOAR個頭盔我覺得好特別!

回復 3# catcat

Thanks catcat ching, 估唔到個個body唔岩用...咁算喇, 買返一set好似又比較抵.

回復 5# woowoobb

Thank ching, 因為自己比較懶...又唔想左執右執....等小弟今日放工出去睇下先..希望一隻牛牛入到一隻兵返黎喇..
回復  nam501xx

Thank nam501xx ching
呢隻USMC 2.0係咪姐係好似陸軍個隻? 係既我都有留意, 不個160 S ...
yorpheus 發表於 3-2-2012 10:36 AM

旺角銀城其中一間有現貨,一牛找兩蟹!希望師兄入到
回復 7# woowoobb

Right!!想知詳細地址可以pm我~~~^^
回復 6# yorpheus

呢隻:36:
Thanks Ching, 又係時候拎入境紙啦...
I bought this as well!! Very high quality!!!:71::71:
其實先買盒ss,再買個波地,一路玩,你會一路發覺你有好多散件,跟住就可以再砌多隻玩。。。如下:

搵完散件再加

玩玩下,就會有好多散件剩,但吾會無用既,呵呵

我屋企齋數m4都過50支,未計其他………有時睇返都驚驚地。。。
大大留意下e隻
http://www.soldierstory-toys.com/products_show.asp?id=110
有兩枝新槍
大大留意下e隻

有兩枝新槍
kaselai 發表於 3-2-2012 04:02 PM

呢隻應該好多鋪都截咗訂,
呢隻係seal 6 殺拉登同上星期救人質都係呢隊seal
回復 13# kaselai

Thanks Ching, 不過第一次玩兵人, 諗住買d入門既, 易砌d~