Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) @ HT MMS

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 54# mr.elljay

宜加好多人將小事無限放大,bandai, medicom, enterbay, 有邊間個辦出大貨時會同辦一模一樣,睇mark 2 d post,專業同唔專業影出來都好靚 ,呢隻我覺得已經係頂級
回復 54# mr.elljay

支持樓主分享好物
回復 62# metalsad

認同!!!!
回復  mr.elljay

宜加好多人將小事無限放大,bandai, medicom, enterbay, 有邊間個辦出大貨時會同 ...
metalsad 發表於 7-2-2012 09:54 AM

我都同意呢隻MK2絕對係好物...!!
如果兩隻手關節都冇上色,我都會收貨,
但我而家係一邊有,一邊冇,咁係咪有D怪呢...?????
我都同意呢隻MK2絕對係好物...!!
如果兩隻手關節都有上色,我都會收貨,
但我而家係一邊有,一邊冇,咁 ...
kafai1978 發表於 7-2-2012 11:49 AM

认同!!!
回復  mr.elljay

宜加好多人將小事無限放大,bandai, medicom, enterbay, 有邊間個辦出大貨時會同 ...
metalsad 發表於 7-2-2012 09:54 AM

你都幾有道理,內地d人人工幾百蚊一個月,相信你老闆月尾出幾百蚊人工比你,你都可以好好享受人生。
Great photos!!! {:3_131:}
嘴巴裂缝不平均。。。。