Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) @ HT MMS

頭像被屏蔽
回復 30# base

seems very good deal wor ching!!!
頭先煙士點入左,平過招股價,13魚........
唔知點解甘平.......盒野check過無問題,但好重手!!
base 發表於 31-1-2012 05:35 PM

CHing, which shop ?? you may PM, thx
真既一樣 ~ :71::71::71:
:67:好正, 原本仲諗住得閒先去拎
個人認為還是WAR MACHINE型:handshake:
:73: 真係影得好靚!!!
Good photos! :52:
頭先煙士點入左,平過招股價,13魚........
唔知點解甘平.......盒野check過無問題,但好重手!!
base 發表於 31-1-2012 05:35 PM

very good ar, just like VIP price.
條腿好似長o左喎
影得一流!!!:71:
这款出问题了啦!
双手关节没上到色。
希望 HT 能正视个敷衍顾客说这个问题,
而不是对顾客说:  本来都是没上色的。:53:
:67:官图是有上色的:67:
用正常角度来看,全身亮亮就只差那两个明显部位没上色,这。。能看吗。。{:3_141:}

自從幾位靚相師兄做咗HT嘅超級VIP之後,
佢哋嘅報告已經唔夠"忠肯"....!!!!
所以我只圖不字,如何不忠肯?好壞自己睇。
所以我只圖不字,如何不忠肯?好壞自己睇。
mr.elljay 發表於 5-2-2012 11:10 PM

同意~~:71:

小弟想問下 mr.elljay大大的意見~
呢單mark2 一邊手有上色,一邊冇上色,(有的2邊都冇上色)
有咩感受?~:77:
ching每次都影得咁鬼正!:71: