Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) @ HT MMS

同意~~

小弟想問下 mr.elljay大大的意見~
呢單mark2 一邊手有上色,一邊冇上色,(有的2邊都 ...
E神 發表於 5-2-2012 11:22 PM

我系睇大家評論先留意到手關節系膠色而無上色油。
上了色當然會靚D,但依家我覺得問題不大,但少了上色個心總系唔多舒服的。
HT 你简直是 睁眼说瞎话 !!:72:
同意~~

小弟想問下 mr.elljay大大的意見~
呢單mark2 一邊手有上色,一邊冇上色,(有的2邊都 ...
E神 發表於 5-2-2012 11:22 PM

我系睇大家評論先留意到手關節系膠色而無上色油。
上了色當然會靚D,但依家我覺得問題不大,但少了上色個心總系唔多舒服的。
頭像被屏蔽
其實前臂是否可拆?
以HT現有的態度,不會承認錯誤但又會私下改下批大貨,改回雙臂上油
已取貨ching,可自己上銀油,如前臂是可拆
Elljay兄,唔好意思,可能我用錯左詞語令你誤會。
其實我意思係,因為某D原因,而家都睇唔到你報告,
我第一隻12吋,都係因為睇完你報告而入手,再落坑...!!!
HT 你简直是 睁眼说瞎话 !!
Hellguy 發表於 6-2-2012 11:55 AM

您有买吗?有的话,快快退货,拿回订金!!!不要让HT占便宜!!!

那些未买但想后追的,可以到HT门市碰一碰运气!
其實前臂是否可拆?
以HT現有的態度,不會承認錯誤但又會私下改下批大貨,改回雙臂上油
已取貨ching,可自 ...
winsortang 發表於 6-2-2012 12:02 PM

难道是模仿曹操?知错、改错但不认错!
哈哈
Elljay兄,唔好意思,可能我用錯左詞語令你誤會。
其實我意思係,因為某D原因,而家都睇唔到你報告,
我第 ...
kafai1978 發表於 6-2-2012 03:33 PM

我中肯的建议是:呢只系极品上菜!外观和细节都无敌靓。
但不足是HIP位可动性真系低下。
而手肘有无上色呢个问题,我觉得系好细的问题,无理由为了呢D小问题而影响判断。玩禁多年,真系发觉没有边只玩具系完美的。
(日本版都一样系无上色的,这样讲个心会否舒服D)

至于商业手法,人家如何做,和你是否喜欢这件产品,其实完全可以分开来看的。
我讲的是综合质素,呢款的确是很不错。
正如睇幅画一样,各别细节出色,但整体连构图都有问题,细节再靓都不是一幅好画。
反而有D小问题,但都不影响一幅画的美丽,这才可算是靓画。
成只野唔细,睇大D吧~
回復 53# mr.elljay
同意,不過最不滿係HT做漏野,
仲要講到專登咁...!!!!
頭像被屏蔽
小弟意思係,介意的ching,可嘈HT換貨,不介意的ching,可自行上油

我仍在等貨,我當然希望HT承認兼出ver2.5
我讲的是综合质素,呢款的确是很不错。
正如睇幅画一样,各别 ...
mr.elljay 發表於 6-2-2012 04:31 PM

成只野唔细,睇大D吧---->有道理.

但請同時叫 ht 公司睇大D吧,
唔好每次一出錯就講的唔合理的解釋吧...:42:
回復  mr.elljay
同意,不過最不滿係HT做漏野,
仲要講到專登咁...!!!!
kafai1978 發表於 6-2-2012 04:33 PM

X 2 !!!!!!!!!!!!!!1
回復 53# mr.elljay

elijay大你講得o岩∼呢隻整體真係好好∼

我絕對認同你既講法∼“至于商业手法,人家如何做,和你是否喜欢这件产品,其实完全可以分开来看的。”:71::71:
您有买吗?有的话,快快退货,拿回订金!!!不要让HT占便宜!! ...
kkchan 發表於 6-2-2012 03:49 PM

很不幸的。。这set我订了{:3_132:}