Toysdaily 玩具日報

查看: 9222|回復: 43

[新品消息] 3A-7 Bones Queeny The First今日開訂!!!!

小弟入咗member的第一只3A,有興趣的大大們唔好錯過啦!

今日有訂Queeny的大大請揮手!!

我始終免疫3A女,所以冇入…

有入o既大大,請分享下喜悅啦!!
恭喜柑大大入到心頭好!!將第一次畀o左Queeny…:58:
哈哈哈,唸住冇人開post,點知閙個雙胞胎!勞煩版主合拼或刪除吧。:38:
有相好d..............
小弟入咗member的第一只3A,有興趣的大大們唔好錯過啦!
沉默是柑 發表於 30-1-2012 10:49 AM

同師兄一樣, 入咗member的第一只3A, 感覺上有 discount 抵玩好多而且又保證有貨 :77:
我都訂左!!:71: 佢有張畫齊7骨既畫, 好似有baka頭
唔知香港有無鋪會開訂?...............
請問係邊度做會員????????????
真係多謝炒家,3a改晒玩法,每人只限兩隻,以後只可以幫一個朋友入貨了
十扑!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 8# darknight

一年一次在官網bambalandstore.com,不過今年的已在一月十三日開放24小時,所以錯過的要等明年。
8XX, 抵玩 ... :71:
回復  darknight

一年一次在官網bambalandstore.com,不過今年的已在一月十三日開放24小時,所以錯過的 ...
沉默是柑 發表於 30-1-2012 11:30 AM

重有一提, 今次既 3AA 會費係美 1 魚 8 草, 另附禮品. :77:
重有一提, 今次既 3AA 會費係美 1 魚 2 草, 另附禮品.
Mr.DL 發表於 30-1-2012 11:36 AM

180USD