Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 沉默是柑

[新品消息] 3A-7 Bones Queeny The First今日開訂!!!!

巳入:74:第一次買3a 12"
入左,A胖話下次出Lady Sham
月心 發表於 30-1-2012 12:44 PM

請問Lady Sham係點o既樣o架?
我覺得 3AA 既然有15% off , 好應該每款限1隻。我入咗先算,免得好似牛仔 set 見到大貨相好正又要後追!
回復 32# yioy1482

下面張圖   

都幾靚女架
今次唔太受歡迎反而已經 sales ended! 3AA only now.
回復  yioy1482

下面張圖   

都幾靚女架
月心 發表於 30-1-2012 02:38 PM

Thx 大大!
我都搵到一張圖,確係靚女。不過原來佢已為人妻,
係Punk King 嘅老婆。
Thx 大大!
我都搵到一張圖,確係靚女。不過原來佢已為人妻,
係Punk King 嘅老婆。
yioy1482 發表於 30-1-2012 03:07 PM

好得喎........呢隻都必入 :71:
我覺得 3AA 既然有15% off , 好應該每款限1隻。我入咗先算,免得好似牛仔 set 見到大貨相好正又要後追 ...
RRAAYY 發表於 30-1-2012 02:29 PM

每人限兩隻都 ok 喎,
如果遇啱一 d 超正既 (好似 JC) 可能會入兩隻, 一隻 for 玩, 一隻 for 珍藏,
起碼多一個 choice :77:
一向都喜歡3a d女...呢隻都剛入了...
今次唔太受歡迎反而已經 sales ended! 3AA only now.
RRAAYY 發表於 30-1-2012 02:40 PM

第一日就已經感受到 3AA 既好處 :34:
第一日就已經感受到 3AA 既好處
Mr.DL 發表於 30-1-2012 03:29 PM

返而15% 最想用來買 MGS Rex!
我覺得 3AA 既然有15% off , 好應該每款限1隻。我入咗先算,免得好似牛仔 set 見到大貨相好正又要後追 ...
RRAAYY 發表於 30-1-2012 02:29 PM

小弟都剛剛收到牛仔,冇馬嗰只,依家有少少後悔點解當初唔買set。(當時覺得set好貴):31:
小弟都剛剛收到牛仔,冇馬嗰只,依家有少少後悔點解當初唔買set。(當時覺得set好貴)
沉默是柑 發表於 30-1-2012 05:26 PM

你不如放咗單隻入 set!隻馬先係重點!
已收到貨了 ...

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節