Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] TDK Batmobileo集中討論

收貨啦 巴打,,,玩具黎架咋

係頸關節姐...我亦考慮入兩隻

幫個頭雕化裝,,,唔似化都似,,,搵D女人幫下手

化裝不是傳說中的真實PS嘛?(逃)
師兄請問用咩size嘅電?thx
taifat 發表於 4-8-2012 10:57 AM

我都唔係好記得....好似2A
組團一齊check車有得諗wo
homingwah2005 發表於 4-8-2012 12:58 PM

其實咁都幾好架....時間可以大家就....
不過拎貨可能都要一段時間.....因為我記得佢會開盒比你睇下件貨,,但係就唔會比你CLECL燈
但我就至少就要訂埋隻Hulk,希望下次時運高唔好撞到呢件粉餅啦!:36:
我都啱啱高追咗一架Batmobile, 但究竟玩具狂熱幾時先派貨呢?我今日訂Mark VII嗰陣 ...
buzz 發表於 4-8-2012 06:02 PM

都差唔多啦,,舊果架,都要差唔多成年先派貨
都差唔多啦,,舊果架,都要差唔多成年先派貨
brucehung 發表於 4-8-2012 10:55 PM

我已經問埋doris ....8月尾就派...
真係要call 定貨van( 因為當日一定好多人call)
前面d ching 話 的士尾箱都放唔落...
唉....真係咁大架咩:55:
我已經問埋doris ....8月尾就派...
真係要call 定貨van( 因為當日一定好多人call)
前面d ching ...
塊魂 發表於 5-8-2012 01:26 AM

真係今個月尾派?咁就好喇!
我都唔係好記得....好似2A
brucehung 發表於 4-8-2012 10:51 PM

SS 個網話 粒3A 電
你地係咪講緊果個阿 rXy??
唔知有冇C兄可以提供舊有嗰部Bat Tumbler個包装盒尺 吋,等訂咗贷既兄弟有個準備。
真係今個月尾派?咁就好喇!
figo2007 發表於 5-8-2012 03:51 AM

係就今個月喇...
9,10,11 月....頂唔順....
9月係METAL GEAR REX....
10月都係HT....
11月.....HT5隻.....
12月.....BAT POD+JOKER...

我仲有好多黏土同BANDAI野...
唔知有冇C兄可以提供舊有嗰部Bat Tumbler個包装盒尺 吋,等訂咗贷既兄弟有個準備。 ...
figo2007 發表於 5-8-2012 09:33 AM

其實以前有個炒家...
係YAHOO 貼左佢D BATMOBILE 既連紙箱圖..
大約去到腰咁高..(條友有4盒)
咁....都係CALL VAN 仔..
:59:http://www.youtube.com/watch?v=VgUnUp8VQdE

訂左既C兄們頂頂癮先.......好毒

岩岩後追完無耐 就係呢個大細
訂左既C兄們頂頂癮先.......好毒
siumy 發表於 5-8-2012 02:53 PM

WA,,,,,,,,,CHING放毒.....:63: