Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] TDK Batmobileo集中討論

Gretzky99 發表於 23-1-2012 11:48 AM

師兄, 個櫃好得,想問下LED係用乾電定濕電?
可否PM我
成部吸塵機咁大部!!!!!!!!!!!!My god!!!!!!!!!!!!!!

Batmobile 取貨疑問, 本人第一次買

諗番都好好彩, 就係訂完個晚就cut 訂....
問題:
1) toy hunters 係咪會call 客取貨時同時跟客人確實取貨時間?
2) 會晤會好似figure 咁即場check 貨?
3) 同樣14 天保飬?
4) 想知道一開盒係咪已經係一部完整Batmobile ? 有無其他parts 要自裝(定風翼???)
5) 係toy hunters 驗貨時有乜注意? 取貨後有乜位置或部份要特別留意?

希望已經有Batmobile 師兄可以指點小弟...多謝晒你地呀?
1/佢會同你講有得拎,一個月之內
2/咁大盒應該無得check,
3/有
4/要自裝定風翼,不過上次果隻好易爛,小心
5/只能check盒面,取貨前最好知道老虎不在家裡才拎返去,之後俾佢發現後果自負
1/佢會同你講有得拎,一個月之內
2/咁大盒應該無得check,
3/有
4/要自裝定風翼,不過上次果隻好易爛,小心
...
emilykls 發表於 3-8-2012 07:39 PM

當年我有開盒CHECK 喎...
當年我有開盒CHECK 喎...
炒飯俠 發表於 3-8-2012 07:42 PM

今時已不同往日了,當年幾多人玩?依家又有幾多人玩?如果盒盒都俾你開黎睇我諗一日拎得幾十個客度,你要知道ht驗屍官唔係浪得虛名的
ht 出名qc 好,唔洗check:35:
回復 1# kenyon12
我係第二個地方都問過你以上問題!
熱心師兄答覆如下:
上次係要約日期同時間先可以攞貨!
另要自備車仔!因為體積好大!
照計一樣有14天保養!
驗貨最好返到屋企先慢慢驗!如果住得遠可以去付近個公園仔驗咗先!
至於有咩要留意就幫你唔到!因為我都末攞!
ht 出名qc 好,唔洗check
布魯士 發表於 3-8-2012 08:06 PM

完全同意ching,,,,,,,。

1.)佢會打電話同你講有得拎,如果無人聽佢地會留言。取貨限期為收到電話當日起計30日
2.)上一次有得check
3.)有14日保飬
4.)要自裝定風翼,不過上次果隻好易爛,小心
5.)要留意車尾中間的噴火器上的數條避震是膠做的,好容易截斷。上一水貨我check咗兩隻果個位都係爛嘅!
6.)拎返屋企果陣call貨van啦,搭的士嘅話會整爛個盒。
回復 7# E神

完全同意ching x3
:50:要自己砌翼!!睇見佢咁幼真係淆淆地

deleted
1.)佢會打電話同你講有得拎,如果無人聽佢地會留言。取貨限期為收到電話當日起計30日
2.)上一次有得check
...
firefire 發表於 3-8-2012 09:23 PM

師兄!請問搭的士嘅話會整爛個盒!你意思係個盒大過的士嘅車尾箱?:50:
師兄!請問搭的士嘅話會整爛個盒!你意思係個盒大過的士嘅車尾箱?
emme 發表於 3/8/2012 21:51

對的! 因為就係搭的士擺唔落個盒先至call貨van。