Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] TDK Batmobileo集中討論

I live in Yuen Long. I will drive my 7 seater to take the mobile. Could give a ride to Ching in Yuen Long too.
I live in Yuen Long. I will drive my 7 seater to take the mobile. Could give a ride to Ching in Yuen ...
你好 發表於 3-8-2012 10:07 PM

ching,我都係元朗人,nice to meet you~~~:)
對的! 因為就係搭的士擺唔落個盒先至call貨van。
firefire 發表於 3-8-2012 09:58 PM

唔該曬師兄!好彩有你提一提!:64:
唔該曬師兄!好彩有你提一提!
emme 發表於 3/8/2012 22:20

not at all :64:
我係係亞虎bid翻來,記得當曰都已經醒水揸車去攞貨,我架係正常三廂式房車,諗住實okay la,點知遠處見到有條友大熱天時拓住部plasma返屋企,仲諗點解唔叫人送貨呢?
跟住條友再行近d,蝙蝠logo! 第一句:PK啦,大盒成咁嘅,最後尾廂都放唔落,要擺乘客位先放得落,所以我勸喻如果有大大去兆萬攞貨,一定要帶架車仔去攞,梪上車都方便好多。
ching,我都係元朗人,nice to meet you~~~
EDMONDLUN 發表於 3-8-2012 10:11 PM

Ching有無揸車?如果可以安排取貨時間相近,可以約埋一齊去取貨喎。
i have no experience in this, how to call a van??? any recommendation?
Ching有無揸車?如果可以安排取貨時間相近,可以約埋一齊去取貨喎。
你好 發表於 3-8-2012 11:44 PM

hi,我冇訂黑色果部,訂左迷彩,有排先有得攞......:oh:
回復 7# E神

快d追番啦。。。。:75:
[quote]對的! 因為就係搭的士擺唔落個盒先至call貨van。

咁誇張…我都係諗住搭taxi返home咋,有無ching有圖睇幾大盒?:77:
搭的士冇問題喎,我自己坐司機旁,盒嘢放後坐就得啦。
同埋上次我攞係要先約時間日期,可以開盒check。
QC就睇彩數啦,留意車身有冇化白
化白意思係??:? 多謝各位師兄幫忙解答
回復  E神

快d追番啦。。。。
bunchan 發表於 4-8-2012 12:45 AM

哈哈,bun師兄真厲害,一有位就入!:71:
不過部batmobile真係好正,E神兄快d去追番啦! 追啦!
追啦!:75: :75: :75:
樓主....以下我0既建議,,只作參考

HT 佢就唔會比你CLECK,因為我最舊果架買拎貨果時都係話冇得CLECK

所以買定電,,之後持左貨之後,,搵個地方CLECK下先,,如果有問題即時去換

因為果時我拎左返屋企先CLECK就領左野,,有一盞燈唔著,,再出去換過都好麻煩下

雖然我有叫朋友車我去拎,,但係第一次拎普通私家車根本放唔落,,尾箱都係挷繩先OK

所以果次我去換就要朋友架7人車先攪得掂,,有D人仲要CALL貨VAN
不過我想問你係訂黑定迷彩??

迷彩應該未咁快CUT單呀!!!