Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

我最喜歡路過到呢度睇睇!
tolete 發表於 28-2-2015 10:52 PM
我最喜歡路過到呢度睇睇!
多謝gazza兄同tolete兄問候同支持...依個禮拜無乜玩具入手..只入左書刊
首先係迎排好多師兄入左既超合金walker...

懷古合金模型玩具有關書刊更新..

另外機戰書刊...

新近入左重有依本...

無新野入就睇舊物:大鐵人17 SAB MACHINE/巨靈神駕駛艙

mimi兄, 你好! 入來坐坐。:78:
mimi師兄又入好多正野!
#頸都要抖氣,入黎坐坐。。。。。mimi兄,三月底件mega house超時空世紀合金,入唔入啊?官網寫有21cm高,有d玩具網就寫18cm;另外,amazon寫加上ami折後也要29xxxyen,這個價錢一定要看合金成分多不多,十五十六中。。。
gazza1211 發表於 15-3-2015 04:00 PM
#頸都要抖氣,入黎坐坐。。。。。mimi兄,三月底件mega house超時空世紀合金,入唔入啊?官網寫有21cm高, ...

gazza兄...我想我未必入了..因為比例太高同貴之外...而且我也有Takatoku舊版..
早晨,入嚟坐坐:78:

多謝三木師兄,tolete兄,gazza兄探訪..因為小弟今個月調職同埋三月份少入玩具..所以無乜新帖..
新入玩具等下講....先貼新入既書刊...因為三月有唔少新出既書刊中,所以訂收攪到我唔得閒...

另外訂左...

入就入唔多..大部份係下圖....

海盜帝皇SKL上架近鏡…

因為塞多兩隻入櫃…又更新下
個櫃已經好滿, 幾時加櫃?:58:
三木白花子 發表於 1-4-2015 08:37 PM
個櫃已經好滿, 幾時加櫃?

X 2 :he:{:1_226:}
入黎坐坐。

機戰Z3天獄篇已出,mimi兄有沒有玩下啊?
gazza1211 發表於 9-4-2015 12:25 PM
入黎坐坐。

機戰Z3天獄篇已出,mimi兄有沒有玩下啊?

多謝咁多位師兄光臨..加櫃我都好想..海關都放行...不過我有其他計畫..所以hold住先..
而我個櫃真係100%爆..

gazza兄..我未入最新機戰..不過見您入左orguss又有d悶..我又入左一隻試水...
下面係部份四月入玩具同書刊....

另外訂左...

另外18號示範中…(勁多燈但胸蓋有改善地方)

新入車仔…

最後獻上艾克撒斯霸Vs加利蘭干...

咪咪師兄每次入來睇你收獲睇到我眼都凸埋,高達78-2會唔會入啊?
有半個月無上黎更新..因為書太重其中一個書房既書櫃爛左...耍換金屬架...

另外..有師兄問我會唔會換廳果兩個…我今年可能加多一個大同款…希望將部份popy及車仔放廳…另外將機戰擴大多至兩層闊的…

又講近排入既玩具..除左之前俾左訂要贖既東西...40 周年萬能俠因為平(4魚頭)..同埋追番自己鍾意既龍珠景品..

當中亦有兩款新出太寶郎膠…所以雖然玩具唔算入得多..都唔係慳得多..

書刊入左依d...

新入車仔有依d…

近日部份新訂…GX-34R真係好難好價訂...

另外想講日版巨靈神GIGA第一期已有售…
真係強勁!!!!!!!:shiny: