Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 終於齊腳~拉打三條5

以前只係入過兩隻faiz既SRHF,最近的起心肝追返,真係貴左唔少,入埋913人車SET之後終於齊晒!SRHF算係早期產品,外型真係唔多掂,真係同個名一樣,可動版膠公仔(RHF),造得最靚得913。。。:80:
同SHF一樣,每隻都係無油指甲油,結果又要自己出手。。。真係好怕出界:56:

唔講咁多廢話,去相先

大合照~好彩SRHF出得唔多,要儲齊唔難(兩隻限定透明車天價兼無意思,無視。。。)

當年第一隻入手就係呢隻,見到佢對眼已經褪晒色,真係要搵日幫佢補補油

呢隻比加速型態遲入,武器都係嚴重褪色。。。

大平賣同爆發型態一齊買,其實對佢個角色無乜好感,但莫名奇妙地有緣份

近年入返既人車set,好彩唔洗捱炒價:43:

最後入亦都係最靚既913!車同人都好正:love:

全部入晒櫃,SHF怕跌爛隻角無放出來,913架車太大入唔到櫃。。。

跟住既目標就係補入返幾隻裝著變身,都係個句,天價限定我睇你唔到。。。:o
我試過入左隻加速一開心口2塊野即爛!!!!!

之後入左既2隻車車好彩都無事(賣555果個都驚叫我check下有無問題...可能rhs真係經常奶野
回復 2# zeroeo

我keep住擺拉胸甲上去既狀態,怕拉返落去會爛

兩隻車真係好正∼不過襯落shf大左少少
呢set人齊好正..最重要係2架車可變仲要配埋合比例人仔,我當年覺得佢太大盒所以無攪..另裝著y記好多人放要平買番一d都唔難:71:
我試過入左隻加速一開心口2塊野即爛!!!!!

之後入左既2隻車車好彩都無事(賣555果個都驚叫我check下有無問 ...
zeroeo 發表於 16-1-2012 11:10 PM

在下也是,其中一塊爛了,結果遭封印了...
當時呢個系列真係平靚正,但kabuto後這些額外系列就變回裝著size不能一齊玩:oh: