Toysdaily 玩具日報

○● 7小時齋啪 + 畫線補色 + 指甲油 + 學影相: HG Trans-am Double O Raiser ●○

:what: 年結前猛清模型 終於KO咗一盒:26:

:67: :67: 想計吓自己素組一隻HG要幾耐 本來諗住幾個鐘咩都砌得哂啦 點知砌極都好似砌唔完咁
加埋隻O Raiser 用marker畫埋線補埋色 用閃粉指甲油油埋個GN爐 總共都用咗成7個幾鐘
但總算趕得切喺2009年完成:54:

:( 今次喺我第一次幫啲模型學影靚仔相 借咗公司部相機
專登去買咗幅黑色畫紙做背景 仲用支手電筒打埋燈tim
雖然仲有好多可以改善o既地方(可以改用兩個遠啲ge光源) 但相信已經靚過我一直影o既手機相好多:unhappy:

:shy: 呢隻嘢未砌之前睇啲件覺得佢膠感好重
但砌咗出嚟之後出乎意料之外遠睇時有啲金屬感喎 整體都幾靚仔同可動性都幾好玩
但近睇時就會睇到佢倒模時造成的膠紋 水口問題亦只能無視:47:

:64: 唔多講 去相:64:

快 d 張 Raiser 同 00 合體 :43:

加油 !!!
頭像被屏蔽
有心思﹔有心機!