Toysdaily 玩具日報

查看: 9162|回復: 33

[個人收藏] 煙仔 啤酒 Frontier 25+29

日常工作太忙, 放假又要family day, 好難抽到時間坐定定花幾個鐘影下玩具:67: , 今晚趁老虎sleep左又食住煙仔隊下啤的起心肝同三架frontier機影哂三個mode, 個種heart真係非筆墨所能形容:$ , 當我好努力影完Flight mode, 食支煙回回氣時, 老虎突然從背後出現:50: ..."聽日唔洗做呀?"
呢個post都係沖涼前廁所裏面upload, G同B mode應該遙遙無期:56: anyway有機會再影多謝收睇:43:

Thank you!!! :64:
簡單幾字已表達到迅間起落的心情:61:
回覆表示敬意
:71:..................
Thanks for sharing. :71:
Support for your risky action!:71:
係!女人吾會明白:unhappy:
好正呀!:71::71::71::71::71:
又一劇毒post............. :handshake:
小弟深切明白師兄苦況,多謝你冒險出 post

p.s. 一路食煙一路玩,唔怕整黃 d 愛機咩?
回復 1# AK30 feel it, thanks for sharing
感謝你的美圖
雖然我對Frontier的熱情已退
頭像被屏蔽
AK兄,你應該入黎SDF-1啦!我地既會員,大部份同你都係同一類架!:help:不過......

:74:我地定期有心理輔導班去為會員減壓!除左食煙、飲酒之外,我地仲會講粗口,以平衡心理!所以個個都練得一把橫練既口技,以應付日常失驚無神既意外!

詳情歡迎到SDF-1 Brotherhood查詢!:64:
感激大大冒著生命危險嘅分享:64:
Man, I can imagine !! take it easy ...just u pay enough 家用 !!