Toysdaily 玩具日報

樓主: joo200456789

[ENTERBAY] Enterbay RM-5 (Shih Kien 石堅) - 快攝 (Part 1)

請問你這隻用的是什麼body?
想問RM-5係唔係唔可以曲腳,只可以左右拉開?
因為我果隻好緊,唔敢亂黎。謝謝。
回復  72吋Figure
我都系林緊韓先生D衫~不過都買定依只先啦 頭雕都幾掂
shawn. 發表於 15-1-2012 06:55 AM

今日出去買功夫衫比堅叔著,見到有鋪頭display左eb頭嘅韓先生出嚟,原來有細廠下星期出淨衫連武器,可惜連老闆都未報到價。
回復 33# catcat

是二樓店,行過見佢地set緊 figure pose:43:
想問RM-5係唔係唔可以曲腳,只可以左右拉開?
因為我果隻好緊,唔敢亂黎。謝謝。
destiny 發表於 15-1-2012 05:17 PM

可以,因有齒輪關節比較緊。

小弟幾鍾意佢下盤實淨。
正呀! Enterbay 越做越好, 玩家之福也~~~~~~~~~:o
OMG~~~~~~~~~~~~~~:71:~~~~~~~
可以,因有齒輪關節比較緊。

小弟幾鍾意佢下盤實淨。
catcat 發表於 15-1-2012 08:11 PM

唔該曬。我都試左一下。不過好實,唔敢再玩。
正!甘肯定要入了
其實見到eb一路進步,真的很感動,有輪齒就唔會再腳軟軟,不過希望個figure come 玩d啦!
EB進步都好既, 反正HT離我地越來越遠了
今日出去買功夫衫比堅叔著,見到有鋪頭display左eb頭嘅韓先生出嚟,原來有細廠下星期出淨衫 ...
catcat 發表於 15-1-2012 06:36 PM

個老細話4魚一套
今日出去買功夫衫比堅叔著,見到有鋪頭display左eb頭嘅韓先生出嚟,原來有細廠下星期出淨衫 ...
catcat 發表於 15-1-2012 06:36 PM

Ching, please pm me where the shop is? Many thanks.
回復 41# fourson

Xxxxx2,下下二千幾三千蚊,再加上家中空間越來越少和質量冇保證,最近新出的都冇訂鳥!
回復 42# kenchi

正,加埋都係八舊水到!底玩!