Toysdaily 玩具日報

樓主: joo200456789

[ENTERBAY] Enterbay RM-5 (Shih Kien 石堅) - 快攝 (Part 1)

手粒 balljoin 色差太大了,,,,,,

嘩!樓主真堅,百份百嘅堅叔粉絲,應該睇咗唔少粵語殘片,d pose全部係堅叔台型,最後一張連叉腰都學埋,理套衫如果多頂bop帽仲底死! 要45度角帶!
堅叔仲有句金句:理條花靚仔嚟做架兩!:66:
great pics. support. :71:
隻獅頭邊度入?
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
堅叔頭雕堅正,真係睇下有無韓先生嘅衫配到,夾埋ht DX04小龍組成龍爭虎鬥場景就正!:35:
第1幅好正:71::71:
回復 20# 72吋Figure
我都系林緊韓先生D衫~不過都買定依只先啦 頭雕都幾掂
樓主真係研究過夜粥咁,架式勁掂。:71:

獅子頭係神來之筆。
我非常想知道與其他素體相比,身高相差多少?:58:
嘩!樓主真堅,百份百嘅堅叔粉絲,應該睇咗唔少粵語殘片,d pose全部係堅叔台型,最後一張連叉 ...
O-Boy 發表於 15-1-2012 12:39 AM

樓主真係研究過夜粥咁,架式勁掂。

獅子頭係神來之筆。
catcat 發表於 15-1-2012 07:36 AM

佢喺黃飛鴻裡的形像實在太深入民心, 演技亦太典型&入晒腦,
姿勢/架式/對白根本會自動浮現, 如果出埋袁小田, 劉家良 or 曹達華就正啦, 哈!

堅叔頭雕堅正,真係睇下有無韓先生嘅衫配到,夾埋ht DX04小龍組成龍爭虎鬥場景就正!
72吋Figure 發表於 15-1-2012 02:44 AM

回復  72吋Figure
我都系林緊韓先生D衫~不過都買定依只先啦 頭雕都幾掂
shawn. 發表於 15-1-2012 06:55 AM

韓先生D衫brother production嘅可能而家難搵d了
或者可以搵件近似TTL中山裝嘅頂住檔

隻獅頭邊度入?
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
ming_sir225 發表於 15-1-2012 02:20 AM

獅頭係上年入的(幾十蚊), 而家近新年,
d賣新年裝飾嘅舗都會攞番出呢賣,
花園街嗰頭應該有好多

我非常想知道與其他素體相比,身高相差多少?
Gretzky99 發表於 15-1-2012 10:45 AM

應該係同Scarface素體一樣, 等其他師兄測評...
(不過要瞭解個整個素體結構,莫過於買隻攞上手玩)
正!有誠意既產品:71:
頭雕真係靚!但身高會係東方人身高定同鬼佬一樣高?
pose堅正~!
黑衫同獅頭堅襯~!:71:
堅叔目光如隼, 套路大開大合, 高手也
本來好想買,但睇完其他師兄嘅報告,
Body唔得,頭雕難折等等問題,
15~16中...!!!!!