Toysdaily 玩具日報

查看: 42452|回復: 129

[新品消息] threeA Metal Gear Solid Rex 最新開發圖

呢隻必入!!

:71:
其實都好想入但係睇到渣古個價, 我諗呢隻野可能要HK$3000以上.
跟隻 Kubrick snake 咁得意嘅?
Is it coming out this month?
Is it coming out this month?
Macross長谷有洋 發表於 13-1-2012 05:59 PM

之前官網出過一個時間表,話一月出。
好正.... 好貴......:70:
回復 3# vicksuen

我諗可能要HK$4000
我都係metal gear嘅fans, 呢套kubrick我都有啊~~:43:
不過如果隻野要成3千都未必會買啦...3a出埋人隻figure就話啫...
企高dd都成20吋高 ~ Cool !! :Q

太大隻啦,有愛都冇位擺:31:
但呢隻....講真貴一貴都會買...除非5隻牛牛啦~唔知會唔會出埋RAY呢?
但呢隻....講真貴一貴都會買...除非5隻牛牛啦~唔知會唔會出埋RAY呢?
yorpheus 發表於 13-1-2012 10:08 PM

較早前在3A官網, 也曾提過會出埋RAY的 ~
真係好大隻, 佢左手支炮睇落有成廿吋... :Q

如果買了而沒空間展示出來會很浪費唷 ~ :no:

真係好大隻, 佢左手支炮睇落有成廿吋...

如果買了而沒空間展示出來會很浪費唷 ~
ATOM2003 發表於 14-1-2012 02:14 PM

The color scheme is much better than Zaku .........but really no space to display it :80: