Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay最新產品SCARFACE, RM5素體, STYLE 313及新年優惠!

真係簡單復雜化 ... 直接D堅叔 6魚半好過啦,,,,:31:
PS. 講真對個Body (A膊)冇乜興趣。。。。:53:
基本成隻野出得幾好  
不過係d QC真係嚇死人  個頭髮就咁擺係頭頂 有d貨直頭成條炕露出來
條頸又甩甩下 ...
hotroys 發表於 13-1-2012 01:38 PM

EB除左以前既龍哥,都無咩邊隻炒得起,哩隻可以炒得起就知係好野!
好後悔半年前去旅行,無bid隻mr.bean,果次12魚半完左,而家真係搵唔返~
我有個不安方預感,賣堅叔body之後...hottoys之後會又出堅叔....仲平
7星俠 發表於 13-1-2012 04:32 PM

咁又係wor~堅叔出body又唔洗版權!
話唔定HT直頭出龍爭虎鬥,到時仲好睇!
我有個不安方預感,賣堅叔body之後...hottoys之後會又出堅叔....仲平
7星俠 發表於 13-1-2012 04:32 PM

我睇又未必,HT點會咁笨,頭啖湯俾人飲左,
自己又出一隻追人...???
已經買左o既,又點會買多隻呢...??
除非佢出到又係神級頭雕,但有冇可能仲係三舊有找呀...???
頭像被屏蔽
果時4蚊換mr bean 真係笑死我ga
hotroys 發表於 14-1-2012 09:49 AM

仲有套龍珠~雖然無興趣,但好抵玩!