Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay最新產品SCARFACE, RM5素體, STYLE 313及新年優惠!

賣body都攪到咁鬼複雜 , 明明寫住只適用於RM-4 素體系列穿著 , 但堅叔呢個唔係RM-5咩....攪promo又要分A,B,C,..:30:
點解KEEP住A膊?
回復 10# 044044a06

但官網已經話文仔售罄...
EB仲有冇MR BEAN賣?
塞斯 發表於 13-1-2012 09:27 AM

斷左好耐la~so而家變左神物,哩隻係EB水準之作,果時聽d C兄講話頭髮有問題!
回復 18# fatestay

咁無辦法~唯有搭RM4.2,都係6魚4~
最慘文仔同RM4.2我都有,唔通真係要買2個堅叔:26:
回復 20# 044044a06

搵人夾,1人1隻堅堅o羅
回復  044044a06

搵人夾,1人1隻堅堅o羅
fatestay 發表於 13-1-2012 11:22 AM

但係2個body先得1套衫,一定分唔勻!
EB呢招,都唔知應唔應該讚佢做生意手法叻左~
疤面眼神會唔會太和藹可親呢?
但係2個body先得1套衫,一定分唔勻!
EB呢招,都唔知應唔應該讚佢做生意手法叻左~
044044a06 發表於 13-1-2012 11:28 AM

vip買body會唔會有9折?
如果會,1個vip,1個non-vip.
non-vip買平左
vip又有套衫

如果兩個都係vip,咪1人1隻scarface+1隻rm5咪可以兩人都有套衫仲可以平d
頭像被屏蔽
promotion A係買2set 12寸~!!
應該scarface 李少龍~個d先計~~
素體唔計~~
頭像被屏蔽
EB marketing very worst......made it complicated....=_=”””
唔明呀
即係我想要堅叔套衫,就要買2個body...其中一個必須係堅叔body...另外係咩body都得?有咩body推介呢 ...
winsortang 發表於 13-1-2012 11:53 AM

RM4.2 (唔知賣晒未, 多數都未, enterbay最鍾意綑綁式銷售去清舊貨)

其實套衫都無乜特別,
我唔多覺堅叔著長衫, 短打就多
好彩之前無買leon & Scarface,今次可以享用優惠價兼入會!
靚女店長話我聽:leon + Scarface(黑或白),Leon就8折,Scarface(黑或白)就95折再送一年會藉同功夫衫一套。