Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay最新產品SCARFACE, RM5素體, STYLE 313及新年優惠!

其實堅叔頭雕加BODY,三舊半算平,出面買個好小小頭雕起碼舊幾水..買個好小小BODY又兩舊幾..
加上之前入左小龍,都心動買呢隻組番個情景掛!!
其實堅叔頭雕加BODY,三舊半算平,出面買個好小小頭雕起碼舊幾水..買個好小小BODY又兩舊幾..
加上之前入左小 ...
oscaryiu 發表於 13-1-2012 02:26 PM

不過eb body信唔過
加上之前入左小 ...
oscaryiu 發表於 13-1-2012 02:26 PM

買RM5都係為咗個頭雕而唔係為買body
如果可以頭雕body分開賣咁打死唔買佢個body
:x
:30:咁可唔可以買SCARFACE + RM5 送衫 當promotion A???:30:
個PLAN即係點??

最平堅叔/頭+BODY+衫=幾錢./
頭像被屏蔽
我有個不安方預感,賣堅叔body之後...hottoys之後會又出堅叔....仲平:80:
我有個不安方預感,賣堅叔body之後...hottoys之後會又出堅叔....仲平
7星俠 發表於 13-1-2012 04:32 PM

hottoys d truetype 正常款都係 2字頭有交易
真係俾你講中就:71:
hottoys d truetype 正常款都係 2字頭有交易
真係俾你講中就
pathk 發表於 13-1-2012 05:47 PM

"逃"果次.....:58:
我有個不安方預感,賣堅叔body之後...hottoys之後會又出堅叔....仲平
7星俠 發表於 13-1-2012 04:32 PM

咪當多個表情替換囉~~
購買3套或以上12吋人偶, 多款產品75折起, < ------ 堅叔算唔算係一套?????
不過eb body信唔過
fatestay 發表於 13-1-2012 02:30 PM

佢應該係同scarface同一款body....
scarface個body我玩過...覺得ok~都幾可動同扎實...唯一係有d A膊...
我想問eb既body用唔用到係HT既頭呢?
scarface ok 喎∼∼∼
又想起D好笑野,唔知bill爺究吾究膽出關德興師夫頭雕:34: