Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 044044a06

[詢問] Hottoys取貨

回復 30# thiam
請問依家係咪都係大細眼??
回復  lancer2002
其實打去Hottoy都好方便,又唔使估估下...!!!!
kafai1978 發表於 11-1-2012 01:05 PM

三點零打去問已經派到08/03~~
但佢之前又話會打比人~~=.=
CP真係等死人 , 我8/6 依家仲未有
???兒時回憶??????
這電影造型係2011年出的,
吾通你而家得幾歲大??
點解你會對它有兒時回憶!

遲d ...
joeyip 發表於 11-1-2012 11:29 AM

無錯套電影係2011年上,但我細個已經睇過動畫版,CA同X-men都有客串過蜘蛛仔,相信無咩幾多人記得!我細個睇完,大個無咩印象,剩係記得佢叫美國隊長,著住件藍色衫戴面具,仲有個盾!到上年睇完,已經鎖定左CA就係咁既樣!

P.S.CA客串蜘蛛仔果陣,佢仲有班同伴,不過全部都變晒老人家!
CP一般黎講問題不大,主要留意頭雕同對眼o既上色,有冇出界,基本上我自己+幫朋友拎左4盒,係其中一盒對眼o ...
kafai1978 發表於 11-1-2012 12:02 PM

THX~C兄,好詳盡!其實我自問都唔算完美主義者,只要唔好太大問題都接受到!
樓主係8月幾多號訂嫁?
我8月3號訂既~~
上星期上去問就話今個星期派,但到而家都未收到電話=.=
我知既就係 ...
lancer2002 發表於 11-1-2012 12:25 PM

我7月尾,HT打左比我好耐,只係我成日唔敢拎,因為我份人好懶,拎完隻figure,可以2個月後先拆黎擺,仲要唔係玩....
終於拎左人生第一隻HT~~~
第一隻就收貨~~
我7月尾,HT打左比我好耐,只係我成日唔敢拎,因為我份人好懶,拎完隻figure,可以2個月後先拆黎擺,仲 ...
044044a06 發表於 11-1-2012 11:38 PM

我心諗O係14日內有壞包換~~@@
所以返到屋企拿拿聲開黎玩順手CHECK件~~
本人十分滿意呢一隻(可能係第一隻既關係)~~>.<
不過左手真係同好多師兄講既一樣,可動性極低=.=
但整體都十分滿意,如果再出心頭好都可能會再買~~~~XD
不過真係唔鍾意訂完後要一段長時間先有得拎=.=
隻cp d牙ge接口~哎!個頭扭多少少都甩出&#22175;~哎哎!
lee隻係Predator S中最差一隻!
回復  thiam
請問依家係咪都係大細眼??
老孫 發表於 11-1-2012 03:39 PM

係wor! 我都無注意到添. 我止係注意到A字.