Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hottoys取貨

回復  044044a06
剛剛先有人攞完瀨晒野
老孫 發表於 11-1-2012 08:39 AM

就係見出左咁耐都仲咁多sad貨先擔心!
P仔一般都是ok的,問題不大,
至於ca我認真建議你吾好拎算了
根本係垃圾一件,無謂再花錢落去
joeyip 發表於 11-1-2012 09:04 AM

我之前都諗左成個月,但計過,如果我拎完放返上虎虎,應該都係蝕1魚多d,不過最大問題係我會忍唔到手,始終CA係我兒時回憶!
我之前都諗左成個月,但計過,如果我拎完放返上虎虎,應該都係蝕1魚多d,不過最大問題係我會忍唔到手 ...
044044a06 發表於 11-1-2012 10:45 AM

CA 去睇咗先, 唔啱咪唔要咯, 好過而家估吓估吓.
如果你要拎依隻CA你一定要(惡), 比班員工知道你唔係玩玩. 無求要拎到最好果隻. 當然你自己都要check清楚d.
thx~其實都搜尋過,不過太多唔關事既post,睇到好亂!
044044a06 發表於 11-1-2012 10:41 AM

甘冇法,要等d大大回應了
我之前都諗左成個月,但計過,如果我拎完放返上虎虎,應該都係蝕1魚多d,不過最大問題係我會忍唔到手 ...
044044a06 發表於 11-1-2012 10:45 AM

???兒時回憶??????
這電影造型係2011年出的,
吾通你而家得幾歲大??
點解你會對它有兒時回憶!

遲d有新版復仇者,
個新造型會吾會比較近d原著呢??
CP一般黎講問題不大,主要留意頭雕同對眼o既上色,有冇出界,基本上我自己+幫朋友拎左4盒,係其中一盒對眼o既黑色油左出界之外,其他都冇問題...!!!
CA要留意o既野就比較多,額頭A字,心口粒星,膊頭塊野有冇高低,皮帶金屬扣,盾牌有冇花。
基本上隔住個盒,你只可以睇到咁多。
其實你有保養單,求其睇下,返到屋企先慢慢check會好D...!!!
我上星期去換過,呢水QC又唔係好似其他師兄講到咁差,
我都係睇左2隻就ok,但如果係"完美主義者",就梗係另作別論啦...!!!
金精火眼睇真D,:shiny:不過水水都唔同,都係睇彩數啦!!
帶枝電筒同摺椅去
坐係到慢慢驗 :34:
樓主係8月幾多號訂嫁?
我8月3號訂既~~
上星期上去問就話今個星期派,但到而家都未收到電話=.=
我知既就係上星期派到8月2號~~~
回復 25# lancer2002
其實打去Hottoy都好方便,又唔使估估下...!!!!
CA 有訂都可以攞!!

之前有人post話cp個頭插唔入, 個ball join太大!又話有d好鬆。又話好多都係咁,究竟真定假?

而家cp派到3/8
要注意嘅其中之一:74:
要注意嘅其中之二 :74: