Toysdaily 玩具日報

查看: 6498|回復: 39

[詢問] Hottoys取貨

今個禮拜去拎CA同Classic P仔,請問各位C兄有咩要注意?
因為之前見CA好多sad貨,一直唔敢拎,但今個禮拜唔拎,就要過完年先有時間,希望各位朋友幫下手,THX!
其實小弟都想知HT 是否第一時間去羅穩陣,定遲D,因美國隊長事件有前後期版,有無師兄羅佐CA 前期可惡換番後期版?
回復 2# ckc882000

之前iron man mark vi胸甲係第一版廢d, 但HT話無改動唔比換 :64:
回復  ckc882000

之前iron man mark vi胸甲係第一版廢d, 但HT話無改動唔比換
Assassin 發表於 11-1-2012 01:33 AM

咁真係睇彩數:blame:
p仔最重要睇下佢個口!
其實小弟都想知HT 是否第一時間去羅穩陣,定遲D,因美國隊長事件有前後期版,有無師兄羅佐CA 前期可惡換番後 ...
ckc882000 發表於 11-1-2012 01:26

肯定唔係, 次次 HT 出事都唔認的,
偷偷地自己改左就算, 第一水拎多數都做白老鼠,
太次拎又會拎左六神合體.
太次拎又會拎左六神 ...
將莖牽 發表於 11-1-2012 02:34 AM

其實6神我都仲可以接受,只要修補返唔sad就得...
其實小弟都想知HT 是否第一時間去羅穩陣,定遲D,因美國隊長事件有前後期版,有無師兄羅佐CA 前期可惡換番後 ...
ckc882000 發表於 11-1-2012 01:26 AM

我之前聽d C兄講話粒星同皮帶位倒轉,其實有無人可以提供詳細d,因為之前未有得拎,無留意!

有冇BRO 知CP 拎到幾多號
太次拎又會拎左六神 ...
將莖牽 發表於 11-1-2012 02:34 AM

咁白老鼠師兄真偉大:71:
我之前聽d C兄講話粒星同皮帶位倒轉,其實有無人可以提供詳細d,因為之前未有得拎,無留意!
044044a06 發表於 11-1-2012 02:43 AM

無人回,可先搜尋下
回復 1# 044044a06
剛剛先有人攞完瀨晒野
P仔一般都是ok的,問題不大,
至於ca我認真建議你吾好拎算了
根本係垃圾一件,無謂再花錢落去
回復 1# 044044a06
成千蚊抽隻蛋  壞多過好  隻 CA 售罄完  又公開再賣  你駁唔駁  如果錢多可以抽下  冇問題尤至可  有問題換到煩死你
無人回,可先搜尋下
ckc882000 發表於 11-1-2012 02:57 AM

thx~其實都搜尋過,不過太多唔關事既post,睇到好亂!