Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 「非公認戰隊 Akibaranger series 痛 」重妄想討論區(非公認巨人登場!!)

睇完第1話真係笑到甩褲XDDDDD
用妄想去戰鬥,我肯定男主角係giga-lo-maniac,遲早拎把Di-Sword出來(笑
我想要那變身器呀~
全套非公認好似得12集

なんとなんと、アキバレンジャーのDVD、Blu-rayの発売が早くも決定しました!

特典映像や、購入特典まであるとか。
買って、観て、ご家族ご友人にも是非是非お勧めしてください☆

【商品詳細】
■Blu-ray
 発売予定日:2012年7月27日
 予定価格:6,090円(税込み)
 第1話∼第3話収録(全4巻予定)

■DVD
 発売予定日:2012年7月27日
 予定価格:5,040円(税込み)
 第1話∼第3話収録(全4巻予定)
下回到冒險紅出場:shiny:
全套非公認好似得12集

なんとなんと、アキバ&# ...
stonekeung01 發表於 19-4-2012 05:04 PM

爽爽快快都好啦!:71:
不如改吓個 post title..... 叫做「非公認戰隊 秋葉原連者 過癮討論區」啦 :66:
不如改吓個 post title..... 叫做「非公認戰隊 秋葉原連者 過癮討論區」啦
garykctse 發表於 19-4-2012 10:47 PM

小弟建議「非公認戰隊 秋葉原連者 重妄想討論區」:77:
第二集開頭有少少 sad:DD
不過之後都好正:x:x
小弟建議「非公認戰隊 秋葉原連者 重妄想討論區」
原罪 發表於 19-4-2012 11:57 PM

改為「非公認戰隊 秋葉原連者 自摩傻討論區」會唔會攪嘢d?
支變身槍幾時出呀 :shy:
SHF與公認戰隊連動
SHF與公認戰隊連動
stonekeung01 發表於 20-4-2012 06:15 PM

不出所料, 果然出埋CROSSOVER的武器
第二集開頭有少少 sad
不過之後都好正
cchong420 發表於 20-4-2012 01:23 AM

No sad, that is reality, don't give up,keep on重妄想!:*
不如改吓個 post title..... 叫做「非公認戰隊 秋葉原連者 過癮討論區」啦
garykctse 發表於 19-4-2012 10:47 PM

多謝garykctse大大創意,小弟意念係改自大大:64: