Toysdaily 玩具日報

查看: 3767|回復: 22

[吹水專區] 玉樹首CHOK攞TBB金曲金獎, 真係實至名歸!!!

本來諗住"那誰"攞的, 可惜唱片公司問題........:42:
果首什麼chok......真係未聽過:58:

返屋企要好好服侍契媽鳥~~:p

都知冇公信力,但呢鑊野也真太爆了,其餘是旦揀首都好過佢吧:53:
都知冇公信力,但呢鑊野也真太爆了,其餘是旦揀首都好過佢吧
大和基拉 發表於 9-1-2012 07:50 PM

我覺得俾「天梯」都仲好o的:67:
chok我一句都未聽過,臨瘋跳舞我亦唔識欣賞
而我只係知道臨瘋個老豆係超級富豪,就算唔使出賣肉體都可以上位
2011年..都無咩聽歌...覺得最好聽的只有"如果"...d咩金曲典禮亦唔洗太認真對待,
造馬都唔好造到咁揚
我自己嘅2011金曲就係年少無知~~
估唔到佢會夠膽話一隻冇人聽過嘅歌係金曲
tbb要捧自己人, 情願佢話金曲係"螞蟻"
佢以前首愛不疚幾like架, 如果係舊年出而攞獎易接受尐, 但呢首chok真係未聽過lor~~
以前無甘紅 D歌都好好地 :42:
一紅左好似走火入魔甘 :50:

LA.... 有樣你睇:38:

借ching FANGJOKER圖一用:64:
平心而論, 這首完全冇認受性既歌攞獎, 我信峰哥自己都唔會開心(睇佢訪問時既表情), 最開心既只係620同峰fans..........當我吹下啦, 可能係有同620唔啱既吹bb高層玩嘢, 而6小姐因愛峰深切中計鳥........
不嬲無記嘅金曲喺D實力派歌星退出後已經無認受性架啦,小弟無睇好耐啦,因為無眼睇…
頭像被屏蔽

http://www.youtube.com/watch?v=4B10KPtnzvE&feature=share
:he::p

呢個串到佢爆~
chok都係youtube聽過一次,
都唔好聽就無再返聽~
如果講有幾多人聽過,
MR.one呢隻仲多人聽過chok啦~
如果下年係呢隻就爆喇~哈哈
http://www.youtube.com/watch?v=dZoNCJMhjbQ
2011年..都無咩聽歌...覺得最好聽的只有"如果"...d咩金曲典禮亦唔洗太認真對待,
老文 發表於 11-1-2012 17:18

:52:
...如果命運能選擇十字街口你我踏出的每步更瀟灑
如果活著能坦白舊日所相信價值不必接受時代的糟蹋

黃:年少多好 朋友多好
一番爭執不會有被告遊戲競爭不會記入腦
年歲增長 無法修補
青春的詩總會老 時間多恐怖

合:如果命運能選擇十字街口你我踏出的每步無用困惑
如果活著能坦白舊日所相信價值今天發現還未老
如果命運能演習現實中不致接納一生每步殘酷抉擇
留守過去的想法我會否好像這樣生於世上無目的鞭撻