Toysdaily 玩具日報

查看: 5774|回復: 39

[Medicom] 新手試影MEDICOM昭和直立騎士圖

IMG_4119.JPG IMG_4124.JPG
IMG_4130.JPG IMG_4129.JPG
IMG_4134.JPG IMG_4138.JPG
IMG_4145.JPG IMG_4142.JPG
IMG_4151.JPG IMG_4147.JPG
2012年第一影係我至愛嘅昭和, 小弟不幸大感冒食藥食到散很哂, 真係很久沒有享受食共瞓, 起身食藥悶悶地口淡淡影幾張, 各位師兄保重~ 我又去發拉打夢:(
齊人....太猛了....
回復 2# chankb

可惜本人唔猛.......病到腳仔軟, E+D感冒就真係好猛....., 好反覆, 被同事傳染:no:, 真係怕怕, 好番去打預防針:angry:
隻飛天對眼好似着了燈~

隻飛天對眼好似着了燈~
凶星 發表於 6-1-2012 06:57

好神呀................:63:
正牙!請問大大1 2號是最新Ver2.5嗎?:35:
回復 6# lingchung

兩隻都係2.0, 2.0的一號是银色手套及银色靴。
Zin 大大又出post 支持:shiny:
:71:Yeah, support Zin兄!!
近排好凍, take care ar
回復 7# ZIN
咁後買買2.5�2.0好呢:73:
好彩 小弟 一隻都無... 如果唔係又要揼晒佢地......:63:
回復 10# lingchung

一號買2.0好, 但要有換BODY之覺悟, 換BODY用NAKE2 BODY. 而一號嘅2.5VER係灰色手套灰色靴......
回復 11# $hiine

$少......幾時揼平成果D通知聲我來執:help:
回復 9# 甘大滋

YEAH.....但我好肯定被同事在我身旁日咳夜咳攪瓜咗, 這年都係時候跑番步整好D身體:(懶了半年
回復 4# 凶星

係喎, 著了燈:shy: